Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Mobbing İddiası - Özel Haber

Sağlık 11.10.2019 - 10:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3276+ kez okundu.
 

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Mobbing İddiası - Özel Haber

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticilerinden personele Mobbing skandalı
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Skandalların ardı arkası kesilmiyor.   SKANDAL VARAN-2   Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde İdareciler Çalışanlarına Mobbing Mi Uyguluyor? Haber Sitemize gelen bilgilere göre Hastane Yönetimi personelin gizli soruşturma yapılması gerekirken Birim Müdürü A.M. ve Müdür Yardımcısı F.B. tarafından hastane çalışanı hakkında Hastane personellerine sızdırmak vesilesiyle rencide edilmesi Hastane Yönetiminin personeline karşı Mobbing uygulanmıştır.   Hastane çalışanı H.A. kendisine yapılan haksız Mobbing uygulamasına sessiz kalmadı. Hastane çalışanı H.A. yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu. “Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde şikâyet kutusuna bırakılan, Hastanemizde bulunan şikâyet, dilek ve temenni kutusuna kim tarafından bırakıldığı, yazıldığı ve imzalandığını bilinmeyen kişi yâda kişiler tarafından bilmediğimiz dilekçede “BENİM ve İş ARKADAŞLARIM G.A. S.T. HAKKIMDA DUL OLDUĞUMUZU VE ACINDIRARAK PARA KARŞILIĞINDA FUHUŞ YAPIYOR.” İhbar mektubu olduğu için Hastanemiz Yöneticisi A.M. ve Yönetici Yardımcısı F.B. Hastane içerisinde aleni bir şekilde burada kimler fuhuş yapıyor şeklinde bizleri ifade ederek beni herkesin içinde rencide etmişlerdir.   Bu konuyla ilgili olarak soruşturma açarak ifademize başvurmuş savunmamız alınmıştır”   Hastane yönetimi soruşturmayı gizli yürütmesi gerekirken Hastane personellerine sızdırmak vesilesiyle rencide oldum ve gururum incindi, psikolojim bozuldu,   Bu şekilde iftiraya maruz kalmış olmam gerek ailem içerisinde, gerek mesai arkadaşlarım arasında benim üzerimde olumsuz etki bırakmış, nerede ise intiharı dahi düşündüm, haksız olarak bu iftiraya maruz kaldım. İki evlat sahibi ve evimden işime, işimden evime giden ve çocuklarımla ilgilenen, namus kavramını en iyi bilen anneyim ve görevimi de layıkıyla yerine getirmekteyim.   Bu zamanda dul olmakla potansiyel mi? Oluyoruz.   Ayrıca Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi 7/24 saat güvenlik kameralarıyla kaydedilmektedir” dedi.   Hastane yönetimi hastane çalışanı H.A.’yı işten çıkarmakla korkutarak bu konuyu ört bas edilmeye çalışılıyor. Hastane Yönetimi kendi hatalarının ortaya çıkmaması için hastane çalışanına Mobbing uygulayarak sindirmeye çalışmaktalar.   Hastane Çalışanı H.A. bu yapılan usulsüz ve rencide edici olay için Antalya Cumhuriyet Savcılığına başvuru yapmıştır.
Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticilerinden personele Mobbing skandalı

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde Skandalların ardı arkası kesilmiyor.

 

SKANDAL VARAN-2

 

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde İdareciler Çalışanlarına Mobbing Mi Uyguluyor?

Haber Sitemize gelen bilgilere göre Hastane Yönetimi personelin gizli soruşturma yapılması gerekirken Birim Müdürü A.M. ve Müdür Yardımcısı F.B. tarafından hastane çalışanı hakkında Hastane personellerine sızdırmak vesilesiyle rencide edilmesi Hastane Yönetiminin personeline karşı Mobbing uygulanmıştır.

 

Hastane çalışanı H.A. kendisine yapılan haksız Mobbing uygulamasına sessiz kalmadı. Hastane çalışanı H.A. yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu. “Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde şikâyet kutusuna bırakılan, Hastanemizde bulunan şikâyet, dilek ve temenni kutusuna kim tarafından bırakıldığı, yazıldığı ve imzalandığını bilinmeyen kişi yâda kişiler tarafından bilmediğimiz dilekçede “BENİM ve İş ARKADAŞLARIM G.A. S.T. HAKKIMDA DUL OLDUĞUMUZU VE ACINDIRARAK PARA KARŞILIĞINDA FUHUŞ YAPIYOR.” İhbar mektubu olduğu için Hastanemiz Yöneticisi A.M. ve Yönetici Yardımcısı F.B. Hastane içerisinde aleni bir şekilde burada kimler fuhuş yapıyor şeklinde bizleri ifade ederek beni herkesin içinde rencide etmişlerdir.

 

Bu konuyla ilgili olarak soruşturma açarak ifademize başvurmuş savunmamız alınmıştır”

 

Hastane yönetimi soruşturmayı gizli yürütmesi gerekirken Hastane personellerine sızdırmak vesilesiyle rencide oldum ve gururum incindi, psikolojim bozuldu,

 

Bu şekilde iftiraya maruz kalmış olmam gerek ailem içerisinde, gerek mesai arkadaşlarım arasında benim üzerimde olumsuz etki bırakmış, nerede ise intiharı dahi düşündüm, haksız olarak bu iftiraya maruz kaldım. İki evlat sahibi ve evimden işime, işimden evime giden ve çocuklarımla ilgilenen, namus kavramını en iyi bilen anneyim ve görevimi de layıkıyla yerine getirmekteyim.

 

Bu zamanda dul olmakla potansiyel mi? Oluyoruz.

 

Ayrıca Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi 7/24 saat güvenlik kameralarıyla kaydedilmektedir” dedi.

 

Hastane yönetimi hastane çalışanı H.A.’yı işten çıkarmakla korkutarak bu konuyu ört bas edilmeye çalışılıyor. Hastane Yönetimi kendi hatalarının ortaya çıkmaması için hastane çalışanına Mobbing uygulayarak sindirmeye çalışmaktalar.

 

Hastane Çalışanı H.A. bu yapılan usulsüz ve rencide edici olay için Antalya Cumhuriyet Savcılığına başvuru yapmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.