Antalya Genç İşinsanları Derneği Likya Bağları’na Gezi Düzenledi

Asayiş 01.07.2019 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2331+ kez okundu.
 

Antalya Genç İşinsanları Derneği Likya Bağları’na Gezi Düzenledi

ANTGİAD üye ve eşleri hafta sonu Elmalı’da kültür ve lezzet turuna katıldı.
ANTGİAD üyesi Doruk Özkan ev sahipliğinde Likya Şarap Bağları’nda düzenlenen gezideki yemekte eşsiz lezzetler tadıldı. Sonrasında üyeler Elmalı’da tarih ve kültür turu gerçekleştirdi. Elmalı Arkeoloji Müzesi, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Müzesi, Seyir Terası,  Lokumcular Çarşısı gezildi, kaybolmaya yüz tutmuş meslekler arasında yer alan geleneksel elek ve bakır işçiliği konusunda bilgi alındı. Üyeler iş stresinden uzak keyifli bir hafta sonu geçirerek dinlenme fırsatı buldular.
ANTGİAD üye ve eşleri hafta sonu Elmalı’da kültür ve lezzet turuna katıldı.

ANTGİAD üyesi Doruk Özkan ev sahipliğinde Likya Şarap Bağları’nda düzenlenen gezideki yemekte eşsiz lezzetler tadıldı. Sonrasında üyeler Elmalı’da tarih ve kültür turu gerçekleştirdi. Elmalı Arkeoloji Müzesi, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Müzesi, Seyir Terası,  Lokumcular Çarşısı gezildi, kaybolmaya yüz tutmuş meslekler arasında yer alan geleneksel elek ve bakır işçiliği konusunda bilgi alındı.

Üyeler iş stresinden uzak keyifli bir hafta sonu geçirerek dinlenme fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.