Antalya Halkının Kanını Emen İhaleci Damadın Derdi Biz Olmuşuz

Politika 30.09.2020 - 20:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2201+ kez okundu.
 

Antalya Halkının Kanını Emen İhaleci Damadın Derdi Biz Olmuşuz

İhaleci damada ait yandaşlıkta LİDER bir gazete her şeyi bırakmış sabah akşam bizleri manşetlerine süslüyor.
İhaleci damada ait yandaşlıkta LİDER bir gazete her şeyi bırakmış sabah akşam bizleri manşetlerine süslüyor.   Antalya halkının sırtına yapışan, sülük gibi kanını emen, iki güne bir iflas ve konkordato haberleriyle gündeme gelen bu aile, önce acınacak hallerine baksınlar!   Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Türel döneminde Konyaaltı sahili, yok pahasına bu aileye peşkeş çekilmiş, halkın sahilleri halka kapatılmıştı. Alkoçlar’ın şirketi tarafından 2018 yılında 28 yıllığına kiralanan Konyaaltı Sahili’nde bugüne kadar 15 milyon TL’nin üzerinde kamu zararı tespit edilmişti.   Konyaaltı ihalesini alıp sahili başkalarına kiralayarak oturduğu yerden 2,6 milyonluk haksız kazanç sağlayan bu aileye karşı Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muhittin Böcek Başkanımızla sahilin ranta kurban edilmesine karşı büyük mücadele vermiş, vermeye devam etmektedir.   İhaleci damadın derdinin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz!   Ranta karşı halkın hakkını hukukunu savunduğumuz için bu arkadaşların büyük bir kuyruk acısı var!   Yetimin hakkını yedirmediğimiz, halkımızın kanını sülük gibi emenlere göz açtırmadığımız için dertleri biz olmuşuz!   Cumhuriyet Halk Partisi Olarak Bu Zihniyetle Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz!
İhaleci damada ait yandaşlıkta LİDER bir gazete her şeyi bırakmış sabah akşam bizleri manşetlerine süslüyor.

İhaleci damada ait yandaşlıkta LİDER bir gazete her şeyi bırakmış sabah akşam bizleri manşetlerine süslüyor.

 

Antalya halkının sırtına yapışan, sülük gibi kanını emen, iki güne bir iflas ve konkordato haberleriyle gündeme gelen bu aile, önce acınacak hallerine baksınlar!

 

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Türel döneminde Konyaaltı sahili, yok pahasına bu aileye peşkeş çekilmiş, halkın sahilleri halka kapatılmıştı. Alkoçlar’ın şirketi tarafından 2018 yılında 28 yıllığına kiralanan Konyaaltı Sahili’nde bugüne kadar 15 milyon TL’nin üzerinde kamu zararı tespit edilmişti.

 

Konyaaltı ihalesini alıp sahili başkalarına kiralayarak oturduğu yerden 2,6 milyonluk haksız kazanç sağlayan bu aileye karşı Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muhittin Böcek Başkanımızla sahilin ranta kurban edilmesine karşı büyük mücadele vermiş, vermeye devam etmektedir.

 

İhaleci damadın derdinin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz!

 

Ranta karşı halkın hakkını hukukunu savunduğumuz için bu arkadaşların büyük bir kuyruk acısı var!

 

Yetimin hakkını yedirmediğimiz, halkımızın kanını sülük gibi emenlere göz açtırmadığımız için dertleri biz olmuşuz!

 

Cumhuriyet Halk Partisi Olarak Bu Zihniyetle Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.