Antalya İçin Sıcak Hava Dalgası Uyarısı

Asayiş 27.08.2020 - 16:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1577+ kez okundu.
 

Antalya İçin Sıcak Hava Dalgası Uyarısı

Bölgemizin Basra Alçak Basınç Merkezinin etkisinde olması sebebi ile sıcak havanın etkisindedir. Hava sıcaklıklarının yarın (28.08.2020) itibariyle önümüzdeki Cuma gününe kadar (04.09.2020) hissedilir derecede artarak İl genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bölgemizde hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın az bulutlu ve açık geçeceği hav a sıcaklıklarının İl genelinde 36 ila 41 dereceler arasında seyredeceği tahmin ediliyor. Yüksek sıcaklık ve düşük nemden dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bölgemizin Basra Alçak Basınç Merkezinin etkisinde olması sebebi ile sıcak havanın etkisindedir. Hava sıcaklıklarının yarın (28.08.2020) itibariyle önümüzdeki Cuma gününe kadar (04.09.2020) hissedilir derecede artarak İl genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bölgemizde hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın az bulutlu ve açık geçeceği hav a sıcaklıklarının İl genelinde 36 ila 41 dereceler arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yüksek sıcaklık ve düşük nemden dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.