Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın Babalar Günü Mesajı

Asayiş 16.06.2019 - 22:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2197+ kez okundu.
 

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın Babalar Günü Mesajı

Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve toplumun temel taşı aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu ve payı bulunmaktadır.
Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere adayan babalarımıza, bizlerde hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeli, bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Baba, çınar ağacı gibidir, meyvesi yoktur ama gölgesi yeter… Yaşam deneyimleri ile her zaman yol göstericimiz olan, yaş aldıkça değerlerini, kıymetlerini daha da iyi anladığımız babalarımıza minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan Babalar Günü’nde; başta şehitlerimizin babaları olmak üzere, aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali olan tüm babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.
Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve toplumun temel taşı aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu ve payı bulunmaktadır.

Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere adayan babalarımıza, bizlerde hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeli, bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Baba, çınar ağacı gibidir, meyvesi yoktur ama gölgesi yeter… Yaşam deneyimleri ile her zaman yol göstericimiz olan, yaş aldıkça değerlerini, kıymetlerini daha da iyi anladığımız babalarımıza minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan Babalar Günü’nde; başta şehitlerimizin babaları olmak üzere, aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali olan tüm babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.