Antalya İlçe Müdürleri 6.000 Üreticiyi Ziyaret Etti

Asayiş 20.05.2019 - 20:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2176+ kez okundu.
 

Antalya İlçe Müdürleri 6.000 Üreticiyi Ziyaret Etti

Antalya İlinde 19 ilçede bizzat ilçe müdürleri tarafından gerçekleştirilen 1.850 ziyaret ile 1.500’ü kadın olmak üzere 6.000 üreticiye ulaşıldı.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa ÖZEN tarafından kurumun vatandaşla iletişimini derinleştirmek ve sorunlara hızlı çözüm bulmak için başlatılan ve haftada en az bir bitkisel üretim, hayvansal üretim ya da gıda işletmesi olacak şekilde ziyaret edilmesi talimatlandırılıp planlanan işletme ziyaretleri sonunda yılın ilk dört ayında toplam 6.000 üretici ziyaret edildi.  İl Müdürü Mustafa ÖZEN “ İl Müdürlüğü olarak yaptığımız ziyaretler ile üreticilerimize doğrudan ulaşabiliyoruz. Bu ziyaretlerin haftalık olarak devam etmesiyle üreticilerimizin taleplerini en güncel haliyle alabiliyoruz. Üretici ziyaretleri ile sadece üreticilerimizin talep ve sorunlarını değil aynı zamanda Bakanlığımızın ve il müdürlüğümüzün yapmış olduğu ve üreticileri doğrudan ilgilendiren proje ve faaliyetleri de en güncel haliyle üreticilerimize ulaştırabiliyoruz. Üreticilerimizden gelen geri bildirimleri de değerlendirerek faaliyetlerimizden en yüksek verimi alabilmek için il müdürlüğü olarak çalışıyor ve güncel gelişmeleri takip ediyoruz. Bu kapsamda bizzat ilçe müdürleri tarafından yapılan bu ziyaretlerin üreticiler tarafından çok önemsendiğini belirten Özen üreticilerin taleplerinin ve sorunlarının birinci ağızdan ifade edilmesi ve öğrenilmesi ile yaşanan aksaklıkların hızla giderildiğini belirtti. İletişimin çağımızın en önemli unsuru olduğunu ve tarımda da iletişimin önemli bir yer edindiğine değinen özen Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak teknolojinin tüm olanaklarından yararlanmayı ve üreticilerimizin refahını artırmayı, tarımın ekonomideki katma değerini yükselterek gelecek kuşaklara gıda güvenliği konusunda kendinden emin bir ülke bırakmayı hedefliyoruz.” Dedi.
Antalya İlinde 19 ilçede bizzat ilçe müdürleri tarafından gerçekleştirilen 1.850 ziyaret ile 1.500’ü kadın olmak üzere 6.000 üreticiye ulaşıldı.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa ÖZEN tarafından kurumun vatandaşla iletişimini derinleştirmek ve sorunlara hızlı çözüm bulmak için başlatılan ve haftada en az bir bitkisel üretim, hayvansal üretim ya da gıda işletmesi olacak şekilde ziyaret edilmesi talimatlandırılıp planlanan işletme ziyaretleri sonunda yılın ilk dört ayında toplam 6.000 üretici ziyaret edildi.

 İl Müdürü Mustafa ÖZEN “ İl Müdürlüğü olarak yaptığımız ziyaretler ile üreticilerimize doğrudan ulaşabiliyoruz. Bu ziyaretlerin haftalık olarak devam etmesiyle üreticilerimizin taleplerini en güncel haliyle alabiliyoruz. Üretici ziyaretleri ile sadece üreticilerimizin talep ve sorunlarını değil aynı zamanda Bakanlığımızın ve il müdürlüğümüzün yapmış olduğu ve üreticileri doğrudan ilgilendiren proje ve faaliyetleri de en güncel haliyle üreticilerimize ulaştırabiliyoruz. Üreticilerimizden gelen geri bildirimleri de değerlendirerek faaliyetlerimizden en yüksek verimi alabilmek için il müdürlüğü olarak çalışıyor ve güncel gelişmeleri takip ediyoruz. Bu kapsamda bizzat ilçe müdürleri tarafından yapılan bu ziyaretlerin üreticiler tarafından çok önemsendiğini belirten Özen üreticilerin taleplerinin ve sorunlarının birinci ağızdan ifade edilmesi ve öğrenilmesi ile yaşanan aksaklıkların hızla giderildiğini belirtti. İletişimin çağımızın en önemli unsuru olduğunu ve tarımda da iletişimin önemli bir yer edindiğine değinen özen Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak teknolojinin tüm olanaklarından yararlanmayı ve üreticilerimizin refahını artırmayı, tarımın ekonomideki katma değerini yükselterek gelecek kuşaklara gıda güvenliği konusunda kendinden emin bir ülke bırakmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.