Antalya İstek Okulları Velileri Kandırdı, Çocuklar Mağdur İddiaları - Özel Haber

16.10.2019 - 21:06, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 3966+ kez okundu.
 

Antalya İstek Okulları Velileri Kandırdı, Çocuklar Mağdur İddiaları - Özel Haber

Antalya'da anlaşmalı olduğu firma ile sözleşmesini yenilemeyip, kendi okul açmak isteyen İstek Koleji'nin velileri kandırdığı ortaya çıktı. İstek Koleji yöneticilerinin açacakları okullardan Lara Kampüsünü Kepez ilçesinde açarak burayı Lara gibi gösterdi
Antalya'da anlaşmalı olduğu firma ile sözleşmesini yenilemeyip, kendi okul açmak isteyen İstek Koleji'nin velileri kandırdığı ortaya çıktı.  İstek Koleji yöneticilerinin açacakları okullardan Lara Kampüsünü Kepez ilçesinde açarak burayı Lara gibi gösterdikleri belirlendi.   Velilerin olayı fark etmesi üzerine kayıt almakta zorlanan İstek Koleji'nin Bu kez Kundu'da eski bir okul binasını kiralayarak eğitime açması dikkat çekti.    İKİ YERDE TABELASI VAR İstek Okulları'nın kendilerini kandırdığını belirten bazı velilerin, çocuklarının kayıtlarını iptal ederek başka okullara kayıt yaptırmak istedikleri ileri sürüldü. Adının açıklanmasını istemeyen bir veli; "Bize Lara diye Kepez'deki bir binayı sundular. Kimimiz kabul etti kimimiz etmedi. Evleri yakın olanlar kepez'i tercih etti. Kimisi de istemeyerek Kundu'ya gitmek zorunda kaldı, çocuklarımız ise mağdur oldu." ifadelerinde bulundu.    İMAR BARIŞINA DA AYKIRI Öte yandan İstek Koleji'nin daha önceden özel bir okul tarafından kullanılıp boşaltılan binayı havuz yaparak bazı tadilatlar yapması bölge halkı tarafından da yadırgandı. Okulla ilgili bazı imar sorunları nedeniyle İmar Barışı uygulamasına başvurulup Yapı Kayıt Belgesi aldığını ileri süren vatandaşlar; "Okulda yapılan bu havuz yasaya aykırı. Kim nasıl izin verdi anlamak mümkün değil. Çünkü bölgede kot sorunu var. Allah korusun aşırı yağışlarda sus baskını olursa istenmeyen olaylar yaşanabilir." şeklinde konuştu.
Antalya'da anlaşmalı olduğu firma ile sözleşmesini yenilemeyip, kendi okul açmak isteyen İstek Koleji'nin velileri kandırdığı ortaya çıktı. İstek Koleji yöneticilerinin açacakları okullardan Lara Kampüsünü Kepez ilçesinde açarak burayı Lara gibi gösterdi

Antalya'da anlaşmalı olduğu firma ile sözleşmesini yenilemeyip, kendi okul açmak isteyen İstek Koleji'nin velileri kandırdığı ortaya çıktı.  İstek Koleji yöneticilerinin açacakları okullardan Lara Kampüsünü Kepez ilçesinde açarak burayı Lara gibi gösterdikleri belirlendi.

 

Velilerin olayı fark etmesi üzerine kayıt almakta zorlanan İstek Koleji'nin Bu kez Kundu'da eski bir okul binasını kiralayarak eğitime açması dikkat çekti. 

 

İKİ YERDE TABELASI VAR
İstek Okulları'nın kendilerini kandırdığını belirten bazı velilerin, çocuklarının kayıtlarını iptal ederek başka okullara kayıt yaptırmak istedikleri ileri sürüldü. Adının açıklanmasını istemeyen bir veli; "Bize Lara diye Kepez'deki bir binayı sundular. Kimimiz kabul etti kimimiz etmedi. Evleri yakın olanlar kepez'i tercih etti. Kimisi de istemeyerek Kundu'ya gitmek zorunda kaldı, çocuklarımız ise mağdur oldu." ifadelerinde bulundu. 

 

İMAR BARIŞINA DA AYKIRI
Öte yandan İstek Koleji'nin daha önceden özel bir okul tarafından kullanılıp boşaltılan binayı havuz yaparak bazı tadilatlar yapması bölge halkı tarafından da yadırgandı. Okulla ilgili bazı imar sorunları nedeniyle İmar Barışı uygulamasına başvurulup Yapı Kayıt Belgesi aldığını ileri süren vatandaşlar; "Okulda yapılan bu havuz yasaya aykırı. Kim nasıl izin verdi anlamak mümkün değil. Çünkü bölgede kot sorunu var. Allah korusun aşırı yağışlarda sus baskını olursa istenmeyen olaylar yaşanabilir." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.