Antalya İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’dan İstanbul Tepkisi

Politika 07.05.2019 - 23:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3110+ kez okundu.
 

Antalya İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’dan İstanbul Tepkisi

YSK Tarafından İptal edilen İstanbul’da seçimlere bir tepkide Antalya’dan
Antalya İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Aydın, ”Kıymetli hemşehrilerim, YSK'nın 3119 sayılı ve 2014 tarihli "Kesinleşmiş seçmen listelerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla seçimlerin iptali istenemez." kararı gün gibi ortadayken iptal kararı verilmesi demokrasimize adeta bir kurşun sıkmıştır. Memleketimiz ciddi bir iktisadi darboğaza girmiş, enflasyon tavan yapmış, halkımız perişan durumda fakat YSK iptal kararı vererek siyasi operasyonu, ekonomik dalgalanmalara dönüştürmüştür. Seçimin iptali akla ziyandır. Hiçbir yasal kaideye dayandırılmadan, sadece duyumlarla, hislerle, duygularla hareket edilmesi bir hukuk devleti için utanç vericidir. Fakat AK Parti yönetiminde, seçim tekrarı olmazsa Sayın Cumhurbaşkanı’nın çok daha kapsamlı bir tasfiyeye girişeceği, daha çok yetkilinin koltuğundan olacağı kaygısı, bu kararı ziyadesiyle etkilemiştir. Netice olarak YSK'nın "iptal" kararı demokrasimiz, uluslararası prestijimiz açısından utanç verici olmuştur. Aynı sandıkta belediye meclisi, ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi oylarından sadece büyükşehir oyları şaibeli ise (!) bu milletin aklıyla alay etmektir. Milletimizi böylesine buhranlı günlerde iradelerine ket vurmak kaydıyla meşgul edenleri, yine milletimizin vicdanına havale ediyoruz     “ dedi.
YSK Tarafından İptal edilen İstanbul’da seçimlere bir tepkide Antalya’dan

Antalya İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Aydın, ”Kıymetli hemşehrilerim, YSK'nın 3119 sayılı ve 2014 tarihli "Kesinleşmiş seçmen listelerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla seçimlerin iptali istenemez." kararı gün gibi ortadayken iptal kararı verilmesi demokrasimize adeta bir kurşun sıkmıştır.

Memleketimiz ciddi bir iktisadi darboğaza girmiş, enflasyon tavan yapmış, halkımız perişan durumda fakat YSK iptal kararı vererek siyasi operasyonu, ekonomik dalgalanmalara dönüştürmüştür.

Seçimin iptali akla ziyandır. Hiçbir yasal kaideye dayandırılmadan, sadece duyumlarla, hislerle, duygularla hareket edilmesi bir hukuk devleti için utanç vericidir. Fakat AK Parti yönetiminde, seçim tekrarı olmazsa Sayın Cumhurbaşkanı’nın çok daha kapsamlı bir tasfiyeye girişeceği, daha çok yetkilinin koltuğundan olacağı kaygısı, bu kararı ziyadesiyle etkilemiştir.

Netice olarak YSK'nın "iptal" kararı demokrasimiz, uluslararası prestijimiz açısından utanç verici olmuştur. Aynı sandıkta belediye meclisi, ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi oylarından sadece büyükşehir oyları şaibeli ise (!) bu milletin aklıyla alay etmektir.

Milletimizi böylesine buhranlı günlerde iradelerine ket vurmak kaydıyla meşgul edenleri, yine milletimizin vicdanına havale ediyoruz     “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.