Antalya Kültür Memur Sen’den Evde Kal Türkiye Projesine Destek

Asayiş 03.04.2020 - 22:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1763+ kez okundu.
 

Antalya Kültür Memur Sen’den Evde Kal Türkiye Projesine Destek

Antalya Kültür Memur Sen Olarak tüm Sağlık Çalışanlarına, Emniyet Güçlerine, Diyanet, Jandarma, Kamu Çalışanlarımız ve Gönüllülerimize Gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. “ALLAH "Razı olsun. Her gün işe giderken ailesi ile helalleşmek, evine günlerce gitmeyen yurtlarda, koridorlarda yatmak, kalmak zorunda olan sağlık çalışmalarımızın sıkıntısı, sorunu gönülden yaşıyoruz. Bir insanı daha yaşatmak adına gecesini gündüzüne katarak kendisi ölümle burun buruna yaklaşmak kelime, söz, cümle ile anlatılmaz gönülden yaşanır. Antalya Kültür Memur Sen Olarak Cesur, fedakâr ve kahraman Sağlık, Emniyet, Diyanet, Jandarma, Kamu Çalışanlarımız ve gönüllü meslektaşlarımıza, kardeşlerimize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Antalya Kültür Memur Sen Olarak. 601 sağlık çalışanlarımıza (Koronavirüs)'ü yenip, tekrar sağlıklarına tekrar kavuşmalarını gönülden ve yürekten Dua'lar ile temenni ediyoruz. Bu süreçte en önemlisi zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkma. Corona virüsü bitirmenin çalışması içindeyiz Evde Kal TÜRKİYE Evde Kal ANTALYA Emeği geçenlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray.

Antalya Kültür Memur Sen Olarak tüm Sağlık Çalışanlarına, Emniyet Güçlerine, Diyanet, Jandarma, Kamu Çalışanlarımız ve Gönüllülerimize Gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. “ALLAH "Razı olsun. Her gün işe giderken ailesi ile helalleşmek, evine günlerce gitmeyen yurtlarda, koridorlarda yatmak, kalmak zorunda olan sağlık çalışmalarımızın sıkıntısı, sorunu gönülden yaşıyoruz. Bir insanı daha yaşatmak adına gecesini gündüzüne katarak kendisi ölümle burun buruna yaklaşmak kelime, söz, cümle ile anlatılmaz gönülden yaşanır. Antalya Kültür Memur Sen Olarak Cesur, fedakâr ve kahraman Sağlık, Emniyet, Diyanet, Jandarma, Kamu Çalışanlarımız ve gönüllü meslektaşlarımıza, kardeşlerimize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum.

Antalya Kültür Memur Sen Olarak. 601 sağlık çalışanlarımıza (Koronavirüs)'ü yenip, tekrar sağlıklarına tekrar kavuşmalarını gönülden ve yürekten Dua'lar ile temenni ediyoruz. Bu süreçte en önemlisi zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkma.

Corona virüsü bitirmenin çalışması içindeyiz Evde Kal TÜRKİYE Evde Kal ANTALYA Emeği geçenlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla

Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.