Antalya’lı Adıyaman’lılar İftarda Bir Araya Geldi

Asayiş 26.05.2019 - 22:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2543+ kez okundu.
 

Antalya’lı Adıyaman’lılar İftarda Bir Araya Geldi

Adıyaman’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ejderha Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) Yemek Verdi.
Antalya’da hizmet veren Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdiği iftar programı protokol ve dernek yöneticilerini bir araya getirdi. Okunan akşam ezanı ile birlikte oruçların açıldığı iftar programında bir konuşma yapan, Adıyaman’lılar Derneği Başkanı Recep Ejderha “Kıymetli hanımlar, beyler; öncelikle hepinizi en kalbi duyularımla selamlıyor ve hoş geldiniz diyorum. Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılarak bu mübarek günlerin sevabına bizimle beraber ortak olduğunuz için ayrıca şükranlarımı dile getirmek isterim. Ramazan ayının önemi böyle günlerde bir araya gelince ayrı bir önem taşıyor. Böylelikle, rahmet ayının hepimizin kurtuluşuna vesile olmasına temenni ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz yardımları ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Derneğimizin ASSİM’de ki ikinci etkinliği oluyor. Bizlerin böyle güzel bir yapının için de buluşmasını sağlayan ve Anadolu’nun o güzel renklerinin için de barınmasına vesile olan Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Av. Ümit Uysal ve ekibine, ayrıca gece gündüz demeden bizimle beraber emek harcayan ASSİM'in kıymetli çalışanlarına tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizim etkinliğimize gelen kıymetli başkan vekilimize, siyasi parti temsilcilerine, kıymetli STK başkanlarına ve yönetim kurullarına, ADGİAD başkanımız ve yönetim kuruluna, AKSİYAD'ın değerli üyelerine, değerli mifarilerimize, hemşerilerimize ve basınımızın güzide temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Burada sözlerime son verirken yüce mevladan bizleri tekrar Ramazan Ay’ın da bir araya getirmesini diler sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selamlarım. Adıyaman’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen iftar programının da Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal adına Muratpaşa Meclis Üyesi Gürsel Güler katılamadığı program da Ramazan ayının önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Adıyaman’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ejderha Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) Yemek Verdi.

Antalya’da hizmet veren Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdiği iftar programı protokol ve dernek yöneticilerini bir araya getirdi.

Okunan akşam ezanı ile birlikte oruçların açıldığı iftar programında bir konuşma yapan, Adıyaman’lılar Derneği Başkanı Recep Ejderha “Kıymetli hanımlar, beyler; öncelikle hepinizi en kalbi duyularımla selamlıyor ve hoş geldiniz diyorum. Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılarak bu mübarek günlerin sevabına bizimle beraber ortak olduğunuz için ayrıca şükranlarımı dile getirmek isterim. Ramazan ayının önemi böyle günlerde bir araya gelince ayrı bir önem taşıyor. Böylelikle, rahmet ayının hepimizin kurtuluşuna vesile olmasına temenni ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz yardımları ve dualarınızı kabul etsin inşallah.

Derneğimizin ASSİM’de ki ikinci etkinliği oluyor. Bizlerin böyle güzel bir yapının için de buluşmasını sağlayan ve Anadolu’nun o güzel renklerinin için de barınmasına vesile olan Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Av. Ümit Uysal ve ekibine, ayrıca gece gündüz demeden bizimle beraber emek harcayan ASSİM'in kıymetli çalışanlarına tekrar teşekkürlerimizi sunuyorum.

Bizim etkinliğimize gelen kıymetli başkan vekilimize, siyasi parti temsilcilerine, kıymetli STK başkanlarına ve yönetim kurullarına, ADGİAD başkanımız ve yönetim kuruluna, AKSİYAD'ın değerli üyelerine, değerli mifarilerimize, hemşerilerimize ve basınımızın güzide temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Burada sözlerime son verirken yüce mevladan bizleri tekrar Ramazan Ay’ın da bir araya getirmesini diler sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selamlarım.

Adıyaman’lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen iftar programının da Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal adına Muratpaşa Meclis Üyesi Gürsel Güler katılamadığı program da Ramazan ayının önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.