Antalya OSB’nin Ve Şehrimizin Gururları

Ekonomi 20.07.2022 - 22:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2804+ kez okundu.
 

Antalya OSB’nin Ve Şehrimizin Gururları

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşlarını açıkladı. Listede 5 Antalya OSB firması yer aldı.
İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşlarını açıkladı. Listede 5 Antalya OSB firması yer aldı. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), sanayi kuruluşlarının 2021 yılı performansları üzerinden yaptığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. CW Enerji Mühendislik Tic. ve San. AŞ, Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. ile Adokim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Antalya’yı temsil eden üç Antalya OSB firması oldu. İLK BİNDE 10 FİRMA Ayrıca merkezi Antalya dışında olan ancak üretimini Antalya Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde sürdüren Öztiryakiler Madeni Eşya Sanayi ve Tic. A.Ş. ile Özgörkey Otomotiv Turizm Gıda San. ve Tic. AŞ, Antalya OSB’nin İSO İkinci 500 listesindeki diğer firmaları oldu. İSO 2’nci 500 listesinin açıklanması ile birlikte Antalya OSB’nin Türkiye’nin en büyük ilk bin sanayi kuruluşu listesindeki toplam firma sayısı 10’a yükselmiş oldu. BAŞKANDAN TEŞEKKÜR İSO 500 listesinde yer alan Bölge firmalarını tebrik eden Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Bölge sanayicilerimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgının olumsuz etkilerinin en sert şekilde yaşandığı dönemlerde dahi, üretime bir an ara vermedi. Bu özveri, Antalya OSB’nin 2021 yılı toplam üretim kapasitesinin yüzde 20 oranında artmasını sağladı. Bölge sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın salgın hastalık ortamında, canı pahasına üstlendiği sorumluluğun ve başarının izleri, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu’nda da görülmektedir. Bölge genelinde ortaya konan bu özveri ve elde edilen başarı ile ne kadar gurur duysak azdır. Tüm sanayicilerimizi ve çalışanlarını, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor, tüm Antalya OSB ailesinin başarılarının, artarak devam etmesini diliyorum ” dedi. 
İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşlarını açıkladı. Listede 5 Antalya OSB firması yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşlarını açıkladı. Listede 5 Antalya OSB firması yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), sanayi kuruluşlarının 2021 yılı performansları üzerinden yaptığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. CW Enerji Mühendislik Tic. ve San. AŞ, Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. ile Adokim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Antalya’yı temsil eden üç Antalya OSB firması oldu.

İLK BİNDE 10 FİRMA

Ayrıca merkezi Antalya dışında olan ancak üretimini Antalya Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerinde sürdüren Öztiryakiler Madeni Eşya Sanayi ve Tic. A.Ş. ile Özgörkey Otomotiv Turizm Gıda San. ve Tic. AŞ, Antalya OSB’nin İSO İkinci 500 listesindeki diğer firmaları oldu. İSO 2’nci 500 listesinin açıklanması ile birlikte Antalya OSB’nin Türkiye’nin en büyük ilk bin sanayi kuruluşu listesindeki toplam firma sayısı 10’a yükselmiş oldu.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

İSO 500 listesinde yer alan Bölge firmalarını tebrik eden Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Bölge sanayicilerimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgının olumsuz etkilerinin en sert şekilde yaşandığı dönemlerde dahi, üretime bir an ara vermedi. Bu özveri, Antalya OSB’nin 2021 yılı toplam üretim kapasitesinin yüzde 20 oranında artmasını sağladı. Bölge sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın salgın hastalık ortamında, canı pahasına üstlendiği sorumluluğun ve başarının izleri, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu’nda da görülmektedir. Bölge genelinde ortaya konan bu özveri ve elde edilen başarı ile ne kadar gurur duysak azdır. Tüm sanayicilerimizi ve çalışanlarını, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor, tüm Antalya OSB ailesinin başarılarının, artarak devam etmesini diliyorum ” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.