Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Asayiş 24.06.2022 - 18:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 7942+ kez okundu.
 

Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM)’de yapılan Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı yapıldı.
Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM)’de yapılan Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı yapıldı. Antalya Aksu İlçesi sınırları içerisinde Isparta yolu üzerinde yapılacak olan Antalya Oto Galericiler Sitesi proje sorumlusu 1989-1991 yılları arasında Bayındırlık ve İskân Bakanı Cengiz Altınkaya konuşmasında, ”Türkiye kıymetli ortaklarımız değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Proje çok uzun oldu. Ama inşallah çok yakında daha önce karşılaşacağımız olan insanlar olarak bir aradayız. Bu projede düzenlemeleri kalitemiz dolayısıyla böylesine güçlü bir teknik kadro olarak biz inşallah kuruluş kadrolarını bitirmek üzereyiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Sayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a Sayın Antalya Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Aydın’a Tuba Vural Çokal’a, Sayın Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya, Sayın Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e, Sayın (OTOFED) Genel Başkanı Hasip Akfırat’a ve bütün teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımıza sizler adına buradan teşekkür ediyorum. Sayın Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’de aramızda olacaktı ancak Aniden bir hastasına gitmek zorunda kaldı. Şimdi daha çok ama gördüğüm kadarıyla Aksu'ya, Antalya'ya, Türkiye'ye veya bölgeye bütün şu an diye içimizden şurada ortam onu da bekliyoruz. İnşallah sonra da planlarımız yirmi dört ay içinde tesisin ifşa hale getirmek huzurlu, mutlu, huzur verici bir tesise kavuşmak nasibimiz.  Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda da arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Toplantıya katılan Otomotiv ve Oto Galericileri Federasyonu (OTOFED) Genel Başkanı Hasip Akfırat konuşmasında, “Aksu’ya muhteşem bir eser kazandıracağını belirterek, Galericiler sitesi için son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Havalimanına sadece 5 dakika uzaklıkta olan, tramvay dâhil ulaşımın mümkün olduğu bu eşsiz güzellikteki Avrupa standartlarında AVM konseptindeki bu proje hem Aksu’muza, hem Antalya’mıza, hem de ülkemize adeta bir gurur abidesi olacak. Proje bittiğinde kapsamlı bir açılış planladıklarını için toplantıya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti,”
Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM)’de yapılan Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi (ASSİM)’de yapılan Antalya Oto Galericiler Sitesi Projesinin Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Antalya Aksu İlçesi sınırları içerisinde Isparta yolu üzerinde yapılacak olan Antalya Oto Galericiler Sitesi proje sorumlusu 1989-1991 yılları arasında Bayındırlık ve İskân Bakanı Cengiz Altınkaya konuşmasında, ”Türkiye kıymetli ortaklarımız değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Proje çok uzun oldu. Ama inşallah çok yakında daha önce karşılaşacağımız olan insanlar olarak bir aradayız. Bu projede düzenlemeleri kalitemiz dolayısıyla böylesine güçlü bir teknik kadro olarak biz inşallah kuruluş kadrolarını bitirmek üzereyiz.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Sayın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a Sayın Antalya Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Aydın’a Tuba Vural Çokal’a, Sayın Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya, Sayın Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e, Sayın (OTOFED) Genel Başkanı Hasip Akfırat’a ve bütün teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımıza sizler adına buradan teşekkür ediyorum.

Sayın Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’de aramızda olacaktı ancak Aniden bir hastasına gitmek zorunda kaldı.

Şimdi daha çok ama gördüğüm kadarıyla Aksu'ya, Antalya'ya, Türkiye'ye veya bölgeye bütün şu an diye içimizden şurada ortam onu da bekliyoruz. İnşallah sonra da planlarımız yirmi dört ay içinde tesisin ifşa hale getirmek huzurlu, mutlu, huzur verici bir tesise kavuşmak nasibimiz.  Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda da arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toplantıya katılan Otomotiv ve Oto Galericileri Federasyonu (OTOFED) Genel Başkanı Hasip Akfırat konuşmasında, “Aksu’ya muhteşem bir eser kazandıracağını belirterek, Galericiler sitesi için son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Havalimanına sadece 5 dakika uzaklıkta olan, tramvay dâhil ulaşımın mümkün olduğu bu eşsiz güzellikteki Avrupa standartlarında AVM konseptindeki bu proje hem Aksu’muza, hem Antalya’mıza, hem de ülkemize adeta bir gurur abidesi olacak. Proje bittiğinde kapsamlı bir açılış planladıklarını için toplantıya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti,”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.