Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan SKANDAL İddia -ÖzelHaber

Gündem 14.02.2021 - 17:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3088+ kez okundu.
 

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan SKANDAL İddia -ÖzelHaber

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan Antalya Emniyet’ini ve Kaymakamlıkları ZAN altında bırakacak Whatsapp yazışması
Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan Antalya Emniyet’ini ve Kaymakamlıkları ZAN altında bırakacak Whatsapp yazışması   Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan Otobüs Sahiplerine Whatsapp yazışmasında “Genel olarak Oturan:24, Ayakta:28 – 30 Toplamda ortalama 52 kişi almanızda hiçbir sakınca yoktur. Emniyet ve Kaymakamlıklarımız İle İkili İlişkilerimiz sayesinde hiçbir aracımıza ceza yazılmamıştır. Şu Anda Hiçbir Denetim Ve Uygulama Yoktur.” ifadelerini kullandı.   Bilindiği gibi pandemi sürecinde Antalya Valiliğinin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararları altında yayınladığı Oturan:24, Ayakta:26 Toplamda 50 kişi olması lazımken.   Genel olarak Oturan:24, Ayakta:28 – 30 Toplamda ortalama 52 “ ile 54 arasında yolcu taşınmasında “Emniyet ve Kaymakamlıklarımız İle İkili İlişkileri” Whatsapp yazışmasında çözdüğünü açıklayan Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ne demek istiyor?   Soruyoruz?   Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan Emniyet ve Kaymakamlığı kendine mi? Bağladığını iddia ediyor.   Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ın Antalya’da Halk Otobüslerine “Hiçbir Denetim Ve Uygulama yoktur” demesi bir suçtur. Emniyet ve Kaymakamlığı zan altında bırakmaktadır.   Bu konu hakkında araştırılma yapılması için Antalya Valiliği ve Antalya Cumhuriyet Savcılığını göreve davet ediyoruz.  
Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan Antalya Emniyet’ini ve Kaymakamlıkları ZAN altında bırakacak Whatsapp yazışması

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’dan Antalya Emniyet’ini ve Kaymakamlıkları ZAN altında bırakacak Whatsapp yazışması

 

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan Otobüs Sahiplerine Whatsapp yazışmasında “Genel olarak Oturan:24, Ayakta:28 – 30 Toplamda ortalama 52 kişi almanızda hiçbir sakınca yoktur. Emniyet ve Kaymakamlıklarımız İle İkili İlişkilerimiz sayesinde hiçbir aracımıza ceza yazılmamıştır. Şu Anda Hiçbir Denetim Ve Uygulama Yoktur.” ifadelerini kullandı.

 

Bilindiği gibi pandemi sürecinde Antalya Valiliğinin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararları altında yayınladığı Oturan:24, Ayakta:26 Toplamda 50 kişi olması lazımken.

 

Genel olarak Oturan:24, Ayakta:28 – 30 Toplamda ortalama 52 “ ile 54 arasında yolcu taşınmasında “Emniyet ve Kaymakamlıklarımız İle İkili İlişkileri” Whatsapp yazışmasında çözdüğünü açıklayan Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ne demek istiyor?

 

Soruyoruz?

 

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan Emniyet ve Kaymakamlığı kendine mi? Bağladığını iddia ediyor.

 

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan’ın Antalya’da Halk Otobüslerine “Hiçbir Denetim Ve Uygulama yoktur” demesi bir suçtur. Emniyet ve Kaymakamlığı zan altında bırakmaktadır.

 

Bu konu hakkında araştırılma yapılması için Antalya Valiliği ve Antalya Cumhuriyet Savcılığını göreve davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.