Antalya Oyuncak Müzesi Yaz Etkinlikleri Başladı

Belediyeler 11.07.2020 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2293+ kez okundu.
 

Antalya Oyuncak Müzesi Yaz Etkinlikleri Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz etkinlikleri kapsamında Kaleiçi Yat Limanı Tiyatrosu’nda sahnelenen “Ayan Beyan Doğaçlama” oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz etkinlikleri kapsamında Kaleiçi Yat Limanı Tiyatrosu’nda sahnelenen “Ayan Beyan Doğaçlama” oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’na bağlı Antalya Oyuncak Müzesi, pandemi sürecinde ara verilen kültür sanat faaliyetlerinin canlanmasına katkıda bulunmak amacıyla yaz etkinlikleri düzenliyor. Baküs Sahne &Atölye ve Kırmızı Kalem Sanat işbirliği ile Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikler “Ayan Beyan Doğaçlama” tiyatro oyunu ile başladı. Kırmızı Kalem Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konulan “Ayan Beyan Doğaçlama” sadece seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimeler eşliğinde, yine seyircilerin seçtiği oyuncularla oynandı. Doğaçlama komedi oyunu izleyenlere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. YAZ BOYU KALEİÇİ AÇIKHAVA’DA 21.00’DE Temmuz ve Ağustos ayı boyunca müzik dinletileri, belgesel gösterimleri ve gezi-sunum gibi alanlarda uzman kişilerin katılımı ile Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00gerçekleştirilecek etkinliklere Antalyalılar ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinlikler kapsamında 12 Temmuz Pazar akşamı da saat 21.00’de Arpta Zlata Fon Engel, Viyolada Natalia Kırca’nın yer alacağı Klasik Müzik Akşamı konseri düzenlenecek. Etkinlik programı şu şekilde;   12 Temmuz Pazar Konser Klasik Müzik Akşamı Arp: Zlata Fon Engel Viyola: Natalia Kırca   14 Temmuz Salı Müzik-Anlatı “Canlı Radyo” Pink Floyd Tayfun Yönlü Serkan Ersöz 16 Temmuz Perşembe Yıldızlar Altında Bilim Söyleşileri Dünya Ölçeğinde Uzay Ve Evren Aklın Yolu Düşünce Topluluğu Dr. Adnan İş 20 Temmuz Pazartesi Belgesel “Köse” Bir Yörük Masalı Doğadabuan Hüseyin Çağlar İnce 21 Temmuz Salı Gezi-Sunum Fotoğraflarla Küba Ve Che Öyküsü Dr Çağlar Erözgen   22 Temmuz Çarşamba Tiyatro Ayan Beyan Doğaçlama Kırmızı Kalem Sanat   28 Temmuz Salı Gezi-Sunum “Toroslarda Yüksekte” Günalp Kocakanat   29 Temmuz Çarşamba Tiyatro Ayan Beyan Doğaçlama Kırmızı Kalem Sanat
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz etkinlikleri kapsamında Kaleiçi Yat Limanı Tiyatrosu’nda sahnelenen “Ayan Beyan Doğaçlama” oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz etkinlikleri kapsamında Kaleiçi Yat Limanı Tiyatrosu’nda sahnelenen “Ayan Beyan Doğaçlama” oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.


Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’na bağlı Antalya Oyuncak Müzesi, pandemi sürecinde ara verilen kültür sanat faaliyetlerinin canlanmasına katkıda bulunmak amacıyla yaz etkinlikleri düzenliyor. Baküs Sahne &Atölye ve Kırmızı Kalem Sanat işbirliği ile Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinlikler “Ayan Beyan Doğaçlama” tiyatro oyunu ile başladı. Kırmızı Kalem Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konulan “Ayan Beyan Doğaçlama” sadece seyircilerin yönelimleriyle belirlenen konu ve anahtar kelimeler eşliğinde, yine seyircilerin seçtiği oyuncularla oynandı. Doğaçlama komedi oyunu izleyenlere kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

YAZ BOYU KALEİÇİ AÇIKHAVA’DA 21.00’DE

Temmuz ve Ağustos ayı boyunca müzik dinletileri, belgesel gösterimleri ve gezi-sunum gibi alanlarda uzman kişilerin katılımı ile Kaleiçi Yat Limanı Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00gerçekleştirilecek etkinliklere Antalyalılar ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinlikler kapsamında 12 Temmuz Pazar akşamı da saat 21.00’de Arpta Zlata Fon Engel, Viyolada Natalia Kırca’nın yer alacağı Klasik Müzik Akşamı konseri düzenlenecek.

Etkinlik programı şu şekilde;

 

12 Temmuz Pazar Konser Klasik Müzik Akşamı Arp: Zlata Fon Engel
Viyola: Natalia Kırca
 

14 Temmuz Salı Müzik-Anlatı “Canlı Radyo” Pink Floyd Tayfun Yönlü
Serkan Ersöz


16 Temmuz Perşembe Yıldızlar Altında Bilim Söyleşileri Dünya Ölçeğinde Uzay Ve Evren Aklın Yolu Düşünce Topluluğu Dr. Adnan İş


20 Temmuz Pazartesi Belgesel “Köse” Bir Yörük Masalı Doğadabuan
Hüseyin Çağlar İnce


21 Temmuz Salı Gezi-Sunum Fotoğraflarla Küba Ve Che Öyküsü Dr Çağlar Erözgen
 

22 Temmuz Çarşamba Tiyatro Ayan Beyan Doğaçlama Kırmızı Kalem Sanat
 

28 Temmuz Salı Gezi-Sunum “Toroslarda Yüksekte” Günalp Kocakanat
 

29 Temmuz Çarşamba Tiyatro Ayan Beyan Doğaçlama Kırmızı Kalem Sanat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.