Antalya Rotary Kulübü’nden Anlamlı Ödül

Magazin 06.02.2020 - 23:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2650+ kez okundu.
 

Antalya Rotary Kulübü’nden Anlamlı Ödül

Antalya Rotary Kulübü 2019-2020 dönemi Meslek Hizmet Ödülü’nü kaybolmaya yüz tutan mesleklerin minyatür heykellerini yaparak yaşatmaya çalışan Sadrettin Savaş’a verdi.
Antalya Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Evrim Çakıl, Meslek Hizmet Ödülü töreni, yaptığı açıklamada şu ifadere yer verdi. Başkan Çakıl “Rotary, farklı iş ve meslekleri temsil eden üyelerden oluşan bir toplululuk olarak, mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirmeye önem verir. Her yıl Rotary hizmet anlayışına uyan kişi veya kurumları Meslek Hizmet Ödülü vererek onurlandırmaktır. Rotary’nin temel amaçlarından biri de topluma yararlı tüm iş ve mesleklerin değerinin takdir edilmesidir. Antalya Rotary Kulübü, bu yıl özelikle kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin minyatür heykellerini yaparak gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan hem de sanatı ile topluma örnek olan Sadrettin Savaş’a takdim etti. Antalya Rotary Kulübü, Meslek Hizmet Ödülü ile özverili ve başarılı çalışmaları ve şehrimize sağladığı kültürel, sosyal ve ekonomik katkılar için Sadrettin Savaş’a teşekkür etmeyi amaçlıyor. Meslek Hizmet Ödül Töreni gibi anlamlı toplantımızda aramıza yeni katılacak üyelerin de giriş törenini gerçekleştirdi. Antalya’nın ilk Rotary kulübü olarak, yeni üyelerimizle ülkelerinin ve dünya toplumlarının ihtiyaçları için gönüllü olarak çalışan 1.2 milyonu aşkın iş ve meslek sahibini bir araya getiren bir hizmet kuruluşu olan Rotary’yi güçlendireceğiz” dedi.
Antalya Rotary Kulübü 2019-2020 dönemi Meslek Hizmet Ödülü’nü kaybolmaya yüz tutan mesleklerin minyatür heykellerini yaparak yaşatmaya çalışan Sadrettin Savaş’a verdi.

Antalya Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Evrim Çakıl, Meslek Hizmet Ödülü töreni, yaptığı açıklamada şu ifadere yer verdi. Başkan Çakıl “Rotary, farklı iş ve meslekleri temsil eden üyelerden oluşan bir toplululuk olarak, mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirmeye önem verir. Her yıl Rotary hizmet anlayışına uyan kişi veya kurumları Meslek Hizmet Ödülü vererek onurlandırmaktır.

Rotary’nin temel amaçlarından biri de topluma yararlı tüm iş ve mesleklerin değerinin takdir edilmesidir.

Antalya Rotary Kulübü, bu yıl özelikle kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin minyatür heykellerini yaparak gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan hem de sanatı ile topluma örnek olan Sadrettin Savaş’a takdim etti. Antalya Rotary Kulübü, Meslek Hizmet Ödülü ile özverili ve başarılı çalışmaları ve şehrimize sağladığı kültürel, sosyal ve ekonomik katkılar için Sadrettin Savaş’a teşekkür etmeyi amaçlıyor.

Meslek Hizmet Ödül Töreni gibi anlamlı toplantımızda aramıza yeni katılacak üyelerin de giriş törenini gerçekleştirdi. Antalya’nın ilk Rotary kulübü olarak, yeni üyelerimizle ülkelerinin ve dünya toplumlarının ihtiyaçları için gönüllü olarak çalışan 1.2 milyonu aşkın iş ve meslek sahibini bir araya getiren bir hizmet kuruluşu olan Rotary’yi güçlendireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.