Antalya Sağlık İl Müdürlüğü Filyasyon Ekibinden SKANDAL Uygulama

Sağlık 26.07.2021 - 23:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3005+ kez okundu.
 

Antalya Sağlık İl Müdürlüğü Filyasyon Ekibinden SKANDAL Uygulama

Antalya Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Filyasyon ekibinden SKANDAL uygulamada insan sağlığını hiçe sayması büyük tepkiye yol açtı.
Antalya Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Filyasyon ekibinden SKANDAL uygulamada insan sağlığını hiçe sayması büyük tepkiye yol açtı. Antalyahabertakip.com haber merkezine; gelen ihbarlara göre yaptığımız atıştırmada Antalya Sağlık İl Müdürlüğü Antalya’da COVİD-19 hastalarını iyileştirilmesi için Filyasyon ekiplileri tarafından dağıtılan ilaçların günü geçmiş tarihli olması vatandaşlar tarafından büyük tepkiye yol açtı. Ayrıca Sosyal Medya hesaplarından paylaşılan remilerde ilaç tarihlerinin geçmiş olması hakkında sessiz kalan Antalya Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür tüm Antalyalıların bu tepkisini araştıracağına Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etmesi başta sağlık camiası olmak üzere tüm Antalyalıların büyük tepkisini yol açtı. ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZICI’YLA GÖRÜŞMEK VATANDAŞ SAĞLIĞINDAN DAHA ÖNEMLİYMİŞ Antalya Filyasyon ekipleri COVİD-19 hastalarını iyileştirilmesi için verilen bu ilaçların sahte etiketlerle dağılmasında halk ağlığını yok sayan kişi ve kişilerin Cumhuriyet Başsavcılığınca araştırması ve altında yatan şaibeleri ve suçluları bir an önce cezalandırılmalıdır. Antalya Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür halen neden sessiz kalıyor.
Antalya Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Filyasyon ekibinden SKANDAL uygulamada insan sağlığını hiçe sayması büyük tepkiye yol açtı.

Antalya Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Filyasyon ekibinden SKANDAL uygulamada insan sağlığını hiçe sayması büyük tepkiye yol açtı.

Antalyahabertakip.com haber merkezine; gelen ihbarlara göre yaptığımız atıştırmada Antalya Sağlık İl Müdürlüğü Antalya’da COVİD-19 hastalarını iyileştirilmesi için Filyasyon ekiplileri tarafından dağıtılan ilaçların günü geçmiş tarihli olması vatandaşlar tarafından büyük tepkiye yol açtı.

Ayrıca Sosyal Medya hesaplarından paylaşılan remilerde ilaç tarihlerinin geçmiş olması hakkında sessiz kalan Antalya Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür tüm Antalyalıların bu tepkisini araştıracağına Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etmesi başta sağlık camiası olmak üzere tüm Antalyalıların büyük tepkisini yol açtı.

ANTALYA VALİSİ ERSİN YAZICI’YLA GÖRÜŞMEK VATANDAŞ SAĞLIĞINDAN DAHA ÖNEMLİYMİŞ

Antalya Filyasyon ekipleri COVİD-19 hastalarını iyileştirilmesi için verilen bu ilaçların sahte etiketlerle dağılmasında halk ağlığını yok sayan kişi ve kişilerin Cumhuriyet Başsavcılığınca araştırması ve altında yatan şaibeleri ve suçluları bir an önce cezalandırılmalıdır.

Antalya Sağlık İl Müdürü Dr. Ünal Hülür halen neden sessiz kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.