Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret Etti

Asayiş 05.10.2020 - 21:20, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 3151+ kez okundu.
 

Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret Etti

Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret etti
Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret etti Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan; Sn. Hüseyin ER’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Emrullah Tayfun ÇAVDAR, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin ER’e hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini iletti. Antalya SMMM Odasının, ilimizdeki Anadolu Ticaret Liseleri ile kurduğu yakın ilişkiler ve yaptığı protokoller ile eğitime olan katkıları hakkında bilgi verildi. Antalya SMMM Odası faaliyetleri ve Antalya’da faaliyet gösteren Meslektaşların istatistiki bilgileri ile sorunları bir rapor halinde sunuldu. Ziyaret, daha verimli çalışma ortamı oluşması için iş birliği ve karşılıklı başarı dilekleri ile son buldu.
Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret etti

Antalya SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Er'i Makamında Ziyaret etti

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan; Sn. Hüseyin ER’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Emrullah Tayfun ÇAVDAR, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin ER’e hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini iletti. Antalya SMMM Odasının, ilimizdeki Anadolu Ticaret Liseleri ile kurduğu yakın ilişkiler ve yaptığı protokoller ile eğitime olan katkıları hakkında bilgi verildi. Antalya SMMM Odası faaliyetleri ve Antalya’da faaliyet gösteren Meslektaşların istatistiki bilgileri ile sorunları bir rapor halinde sunuldu.

Ziyaret, daha verimli çalışma ortamı oluşması için iş birliği ve karşılıklı başarı dilekleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.