Antalya SMMM Odasından Seminerlere Devam

Ekonomi 02.08.2019 - 22:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2475+ kez okundu.
 

Antalya SMMM Odasından Seminerlere Devam

İzaha davet müessesesi konulu eğitim semineri 01.08.2019 tarihinde, Antalya Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının sunumuyla Antalya SMMM Odasında gerçekleştirildi.
Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR yaptığı açış konuşmasında seminer konusunun önemine değindi. Antalya SMMM Odasında yapılan seçimli genel kurul sonrasında kendisine ve yönetim kuruluna güven duyup görev veren meslek mensuplarına teşekkür etti. Meslek camiasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Katkılarından dolayı Antalya VDK Grup Başkanı Tamer GÜNDOĞDU, Antalya VDK Vergi Müfettişi ve Eğitim Koordinatörü Veli ÇETİN ve Antalya VDK Vergi Müfettişi Veli Hakan BOSTAN’a teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Sunumda; İzaha davet müessesesi kapsamına giren vergi incelemeleri konusunda örneklemelerle detaylı bilgi verildi. Seminer plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
İzaha davet müessesesi konulu eğitim semineri 01.08.2019 tarihinde, Antalya Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının sunumuyla Antalya SMMM Odasında gerçekleştirildi.

Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR yaptığı açış konuşmasında seminer konusunun önemine değindi. Antalya SMMM Odasında yapılan seçimli genel kurul sonrasında kendisine ve yönetim kuruluna güven duyup görev veren meslek mensuplarına teşekkür etti. Meslek camiasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Katkılarından dolayı Antalya VDK Grup Başkanı Tamer GÜNDOĞDU, Antalya VDK Vergi Müfettişi ve Eğitim Koordinatörü Veli ÇETİN ve Antalya VDK Vergi Müfettişi Veli Hakan BOSTAN’a teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Sunumda; İzaha davet müessesesi kapsamına giren vergi incelemeleri konusunda örneklemelerle detaylı bilgi verildi.

Seminer plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.