Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’ten Büyük Hizmet

Asayiş 03.09.2021 - 22:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2532+ kez okundu.
 

Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’ten Büyük Hizmet

Antalya Şoförler Odası Taksi Duraklarını yenilemeyerek Şoför Esnafına daha iyi imkânlar sunmaya devam ediyor.
Antalya Şoförler Odası Taksi Duraklarını yenilemeyerek Şoför Esnafına daha iyi imkânlar sunmaya devam ediyor. Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Şoför esnafımızın hazır kıta yanındayız Antalya Şoförler Odası olarak Muratpaşa Belediyesiyle yaptığımız protokolle bize bağlı 5 merkez ilçemizin duraklarını değiştiriyoruz. Malzeme ve personel desteği verdiğimiz Muratpaşa Belediyesi tarafından duraklar imal ediliyor. Bir dış hizmet olarak aldığımızda maliyeti 50.000 TL bulan durakları biz 15.000 TL ile 20.000T-tl arası yapıyoruz. Şu ana kadar 30 taksi durağı ve 10 nakliye durağı değişti. 5 ilçemizde toplam 183 durağımız var hedefimiz 3 yıl içinde tamamını değiştirmek. Bu hizmet için şoförlerden ayrı bir ödenek alınmıyor. Üyelerimizden topladığımız aidatlarla yapmayı hedefliyoruz. Bize bağlı olmayan ilçe duraklarından da istek gelirse onlara da yardımcı oluruz. Biz esnafımız için buradayız. Onların mutlu, huzurlu ve güvende çalışmaları için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Antalya Şoförler Odası Taksi Duraklarını yenilemeyerek Şoför Esnafına daha iyi imkânlar sunmaya devam ediyor.

Antalya Şoförler Odası Taksi Duraklarını yenilemeyerek Şoför Esnafına daha iyi imkânlar sunmaya devam ediyor.

Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Şoför esnafımızın hazır kıta yanındayız Antalya Şoförler Odası olarak Muratpaşa Belediyesiyle yaptığımız protokolle bize bağlı 5 merkez ilçemizin duraklarını değiştiriyoruz. Malzeme ve personel desteği verdiğimiz Muratpaşa Belediyesi tarafından duraklar imal ediliyor. Bir dış hizmet olarak aldığımızda maliyeti 50.000 TL bulan durakları biz 15.000 TL ile 20.000T-tl arası yapıyoruz. Şu ana kadar 30 taksi durağı ve 10 nakliye durağı değişti. 5 ilçemizde toplam 183 durağımız var hedefimiz 3 yıl içinde tamamını değiştirmek. Bu hizmet için şoförlerden ayrı bir ödenek alınmıyor. Üyelerimizden topladığımız aidatlarla yapmayı hedefliyoruz. Bize bağlı olmayan ilçe duraklarından da istek gelirse onlara da yardımcı oluruz. Biz esnafımız için buradayız. Onların mutlu, huzurlu ve güvende çalışmaları için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.