Antalya Teknokent Firma İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

10.05.2019 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1989+ kez okundu.
 

Antalya Teknokent Firma İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Antalya Teknokent firma yetkililerinin yer aldığı ‘‘Firma İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’’ Antalya Teknokent Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, son bir yılda Antalya Teknokent’te gerçekleşen projeler, faaliyetler ve başarılar hakkında Teknokent firmalarını bilgilendirerek, gerçekleşen başarıda Antalya Teknokent ekibinin çabası ve firmaların desteğinin yadsınamayacağını ifade etti. Yavuz, Batı Akdeniz Teknokenti Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmalara Üniversite Sanayi İş Birliği, Horizon 2020 AB Projesi, Antalya Teknokent Teknoloji Vadisi ve Antalya Teknokent’te gerçekleştirilecek Teknokent Akademi Eğitim Programı hakkında bir sunum da gerçekleştirdi. Teknokent Akademi programında sektörel alanlara yönelik verilecek eğitimlerden Teknokent firmalarının, Akdeniz Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin yararlanabileceğini dile getirdi. Sunumun devamında İbrahim Yavuz, özellikle Batı Akdeniz Teknokenti Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmalara 4691 Sayılı kanun ve yönetmeliklerdeki değişikliklere değinerek, patent, tasarım tescil, faydalı model konuları hakkında bilgilendirme yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bildirilen mali uygulamalar ve muafiyetlere yönelik başlıklarda Teknokentlerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi verdi. Toplantının son bölümünde ise, Antalya Teknokent’te yer alan akademisyenlerin, öğrencilerin ve girişimcilerin Teknokent faaliyetlerine ilişkin sorularını cevaplandıran Yavuz Teknokent’te gerçekleştirilen programlardan firmaların faydalanabileceğini ve çalışmalarına yönelik soruları her zaman cevaplamaya hazır olduklarını ifade etti.
Antalya Teknokent firma yetkililerinin yer aldığı ‘‘Firma İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’’ Antalya Teknokent Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, son bir yılda Antalya Teknokent’te gerçekleşen projeler, faaliyetler ve başarılar hakkında Teknokent firmalarını bilgilendirerek, gerçekleşen başarıda Antalya Teknokent ekibinin çabası ve firmaların desteğinin yadsınamayacağını ifade etti.

Yavuz, Batı Akdeniz Teknokenti Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmalara Üniversite Sanayi İş Birliği, Horizon 2020 AB Projesi, Antalya Teknokent Teknoloji Vadisi ve Antalya Teknokent’te gerçekleştirilecek Teknokent Akademi Eğitim Programı hakkında bir sunum da gerçekleştirdi. Teknokent Akademi programında sektörel alanlara yönelik verilecek eğitimlerden Teknokent firmalarının, Akdeniz Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin yararlanabileceğini dile getirdi.

Sunumun devamında İbrahim Yavuz, özellikle Batı Akdeniz Teknokenti Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yer alan firmalara 4691 Sayılı kanun ve yönetmeliklerdeki değişikliklere değinerek, patent, tasarım tescil, faydalı model konuları hakkında bilgilendirme yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bildirilen mali uygulamalar ve muafiyetlere yönelik başlıklarda Teknokentlerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.

Toplantının son bölümünde ise, Antalya Teknokent’te yer alan akademisyenlerin, öğrencilerin ve girişimcilerin Teknokent faaliyetlerine ilişkin sorularını cevaplandıran Yavuz Teknokent’te gerçekleştirilen programlardan firmaların faydalanabileceğini ve çalışmalarına yönelik soruları her zaman cevaplamaya hazır olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.