Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’dan Skandal Kongre -ÖzelHaber

Asayiş 04.10.2021 - 12:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2752+ kez okundu.
 

Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’dan Skandal Kongre -ÖzelHaber

Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı.
Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)  03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı. Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı. 03.10.2021 tarihinde yapılan kongre esnasında pandemi kurallarına uyulmayan ve Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarını yok sayacak şekilde yapılan Kongre’de Corona Virüs (Covid-19) kapı açarak genellikle emekli ve yaşlı insanların hayatını tehlikeye attı.  Antalya Valiliğini Corona Virüs (Covid-19) yayılmasını engellemek için yaptığı çalışmalar 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede yok hükmünde sayılmıştır.  Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkileri ve Emniyet görevlileri neden uyarmadı? Pandemi Kurallarını... Bu Konu Antalya Valiliği ve Antalya Emniyet Müdürlüğünü yaşlıların hayatını tehlikeye atan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) yönetimine gerekli yasal işlemlerin bir an önce uygulanmalıdır.  
Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı.

Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)  03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı.

Antalya Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede hiçbir şekilde pandemi kurallarına uyulmayarak bir skandala imza attı. 03.10.2021 tarihinde yapılan kongre esnasında pandemi kurallarına uyulmayan ve Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarını yok sayacak şekilde yapılan Kongre’de Corona Virüs (Covid-19) kapı açarak genellikle emekli ve yaşlı insanların hayatını tehlikeye attı.

 Antalya Valiliğini Corona Virüs (Covid-19) yayılmasını engellemek için yaptığı çalışmalar 03.10.2021 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi nikâh salonunda yapılan kongrede yok hükmünde sayılmıştır. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkileri ve Emniyet görevlileri neden uyarmadı? Pandemi Kurallarını...

Bu Konu Antalya Valiliği ve Antalya Emniyet Müdürlüğünü yaşlıların hayatını tehlikeye atan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) yönetimine gerekli yasal işlemlerin bir an önce uygulanmalıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.