Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Av. Yavuz Çağlar Atandı

Asayiş 01.08.2019 - 22:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2701+ kez okundu.
 

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Av. Yavuz Çağlar Atandı

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Av. Yavuz Çağlar yaptığı ilk açıklamada “Bugün itibariyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız sayın Dr. Sinan Ateş Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığına vekâleten atanmış bulunmaktayım. Öncelikle şahsımı, şeref ve vebalinin şuurunda olduğumuz bu ulvi makama layık gören Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Beyefendi'ye teşekkür ediyorum. Devraldığımız kutlu sancağı Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin çizdiği yolda ve Sn. Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Beyefendi'nin emir ve talimatları doğrultusunda, yalnızca Cenâb-ı Allah'ın rızasını gözeterek daha ileriye taşımanın azim, gayret ve duasında olacağız. Bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Alperen Tuğrul Küreşoğlu Başkanımıza da teşekkür eder, yolunun bahtının açık olmasını dilerim. Allah yâr ve yardımcımız olsun.” diyerek sözlerini bitirdi.

Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Av. Yavuz Çağlar yaptığı ilk açıklamada

“Bugün itibariyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız sayın Dr. Sinan Ateş Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığına vekâleten atanmış bulunmaktayım.

Öncelikle şahsımı, şeref ve vebalinin şuurunda olduğumuz bu ulvi makama layık gören Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Beyefendi'ye teşekkür ediyorum.

Devraldığımız kutlu sancağı Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin çizdiği yolda ve Sn. Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş Beyefendi'nin emir ve talimatları doğrultusunda, yalnızca Cenâb-ı Allah'ın rızasını gözeterek daha ileriye taşımanın azim, gayret ve duasında olacağız.

Bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Alperen Tuğrul Küreşoğlu Başkanımıza da teşekkür eder, yolunun bahtının açık olmasını dilerim.

Allah yâr ve yardımcımız olsun.” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.