Antalya Ülkü Ocaklarından10-16 Mayıs Engelliler Haftası Ziyareti

Asayiş 10.05.2019 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1961+ kez okundu.
 

Antalya Ülkü Ocaklarından10-16 Mayıs Engelliler Haftası Ziyareti

Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi 10-16 mayıs engelliler haftası olması münasebetiyle, İl Merkezinde ve ilçeler Aksu, Manavgat, Kumluca, Kaş ve Elmalı da rehabilitasyon merkezlerini ve engelli kardeşlerimizin eğitim gördüğü özel eğitim merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi. Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Yaptığı açıklamada: Aşmamız gereken asıl engellerin yüreklerimizde olduğunun farkına vararak engelleri aşan gönül dostlarımızın “ Engelliler haftasını “ kutluyoruz.   Ve son olarak da  Unutmayalım !HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR  ‘’ diyerek sözlerini son verdi.

Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi 10-16 mayıs engelliler haftası olması münasebetiyle, İl Merkezinde ve ilçeler Aksu, Manavgat, Kumluca, Kaş ve Elmalı da rehabilitasyon merkezlerini ve engelli kardeşlerimizin eğitim gördüğü özel eğitim merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Antalya Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Yaptığı açıklamada: Aşmamız gereken asıl engellerin yüreklerimizde olduğunun farkına vararak engelleri aşan gönül dostlarımızın “ Engelliler haftasını “ kutluyoruz.  

Ve son olarak da  Unutmayalım !HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR  ‘’ diyerek sözlerini son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.