Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Asayiş 22.04.2022 - 17:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1877+ kez okundu.
 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Yüce meclisimiz, bundan 102 yıl önce işgale karşı Milli duruşun ve cesaretin somut bir adımı olarak ortaya çıkarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmıştır.
Yüce meclisimiz, bundan 102 yıl önce işgale karşı Milli duruşun ve cesaretin somut bir adımı olarak ortaya çıkarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmıştır. Ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan günü, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözleriyle çocuklarımızın geleceğin umudu ve mimarı olduklarını belirtmiştir. En büyük arzumuz, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma ve insanlığa yararlı özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda ilimizde uyguladığımız AHENK projemizle gençlerimizin, milli ve manevi değerlerimizle donatılmış, bilime ve teknolojiye meraklı, okuyan, sorgulayan, araştıran, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Çocuklarımızda spor kültürünü yaygınlaştırarak toplumsal gelişime katkı sağlanmak, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korumasına destek olmak ve aynı zamanda kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerini geliştirmek amacıyla ilimizin 19 ilçesinde 95 okulumuzda ASİST Projemizi uyguluyoruz. Projemizle; okullarımızda kurulan spor alanları ve tesislerinde sürdürülebilir katılımın sağlanarak çocukların erken yaşlardan itibaren sporla tanışıp, sporu bir yaşama şekli haline getirmelerini hedefliyoruz. Bu mutlu gün vesilesiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyorum.
Yüce meclisimiz, bundan 102 yıl önce işgale karşı Milli duruşun ve cesaretin somut bir adımı olarak ortaya çıkarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmıştır.

Yüce meclisimiz, bundan 102 yıl önce işgale karşı Milli duruşun ve cesaretin somut bir adımı olarak ortaya çıkarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmıştır. Ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan günü, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözleriyle çocuklarımızın geleceğin umudu ve mimarı olduklarını belirtmiştir.

En büyük arzumuz, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma ve insanlığa yararlı özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda ilimizde uyguladığımız AHENK projemizle gençlerimizin, milli ve manevi değerlerimizle donatılmış, bilime ve teknolojiye meraklı, okuyan, sorgulayan, araştıran, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

Çocuklarımızda spor kültürünü yaygınlaştırarak toplumsal gelişime katkı sağlanmak, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korumasına destek olmak ve aynı zamanda kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerini geliştirmek amacıyla ilimizin 19 ilçesinde 95 okulumuzda ASİST Projemizi uyguluyoruz. Projemizle; okullarımızda kurulan spor alanları ve tesislerinde sürdürülebilir katılımın sağlanarak çocukların erken yaşlardan itibaren sporla tanışıp, sporu bir yaşama şekli haline getirmelerini hedefliyoruz.

Bu mutlu gün vesilesiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.