Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Asayiş 30.09.2021 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2633+ kez okundu.
 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’dan Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizdir.
Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizdir. Hayatın her alanında bizlere rehber olan yaşlılarımız, daima baş tacımızdır. Aziz Milletimiz geçmişin tanığı, geleceğin rehberi yaşlılarımızı tarihin her döneminde el üstünde tutmuş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bugün hâlâ aile olmanın kutsallığına olan inancımızla evlâtlarımızı yetiştirebiliyorsak yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında kurdukları köprü sayesindedir. Yaşlılarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaya, hayatı kolaylaştırmaya ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamaya yönelik çalışmalar devletimizce desteklenmekte ve titizlikle sürdürülmektedir. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımıza gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Amacımız toplumsal değer yargılarımız arasında yer alan yaşlıya sevgi ve saygının değişen toplum yapısı içinde devamını sağlamaktır. Dünün sıkıntılarını, bugünün yavruları çekmesin diye, geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan minnettarlığımız ve saygımız sonsuza dek sürecektir. Unutmamamız gerekir ki, bugünün gençleri, yarının yaşlılarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri yetiştiren, bugünlere getiren, tecrübe ve birikimlerinden her zaman istifade ettiğimiz, baş tacı olarak gördüğümüz değerli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.
Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizdir.

Yaşlılarımız; toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizdir. Hayatın her alanında bizlere rehber olan yaşlılarımız, daima baş tacımızdır.

Aziz Milletimiz geçmişin tanığı, geleceğin rehberi yaşlılarımızı tarihin her döneminde el üstünde tutmuş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bugün hâlâ aile olmanın kutsallığına olan inancımızla evlâtlarımızı yetiştirebiliyorsak yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında kurdukları köprü sayesindedir.
Yaşlılarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaya, hayatı kolaylaştırmaya ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamaya yönelik çalışmalar devletimizce desteklenmekte ve titizlikle sürdürülmektedir. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımıza gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Amacımız toplumsal değer yargılarımız arasında yer alan yaşlıya sevgi ve saygının değişen toplum yapısı içinde devamını sağlamaktır. Dünün sıkıntılarını, bugünün yavruları çekmesin diye, geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan minnettarlığımız ve saygımız sonsuza dek sürecektir. Unutmamamız gerekir ki, bugünün gençleri, yarının yaşlılarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri yetiştiren, bugünlere getiren, tecrübe ve birikimlerinden her zaman istifade ettiğimiz, baş tacı olarak gördüğümüz değerli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.