Antalya Vergisi Dairesi Başkanlığı İle Ortaklaşa Gerçekleştirdi

Ekonomi 11.12.2020 - 20:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2865+ kez okundu.
 

Antalya Vergisi Dairesi Başkanlığı İle Ortaklaşa Gerçekleştirdi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar “pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar “pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı. Biz meslek camiası olarak bu pandemi döneminde her yer kapanmışken, kısıtlamalar uygulanırken hem ülkemize, hem de işine baktığımız müşterilerimiz ve onların yanında çalışanlara sağlığımızdan ödün vererek çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Birçok meslek dallarına değişik teşvik ve ödemeler yapıldı. Biz meslek camiası olarak hükümetimizden bizlerin haklı taleplerimizin de dikkate alınmasını talep ediyoruz. Dün Alanya ve Manavgat oda başkanlarımızla birlikte Sn. Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’ı ziyaret ettik ve sizlerin taleplerini ilettik. Taleplerimize olan yaklaşımlarından dolayı Sn. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün 7256 Sayılı Yapılandırma Kanununu Sn. Başkanımızdan etraflıca dinleyerek varsa sorularımıza cevap alacağız. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor. Tüm meslektaşlarıma sağlık diliyor, sevgi ve saygı sunuyorum.” Dedi. Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan 7256 Sayılı Kanun ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi, sunumunda yapılandırmanın kapsamı, kimlerin faydalanabileceği ve özellikli durumları meslektaşlarımız ile paylaştı. Meslek camiamızın yapılandırmanın başarılı olabilmesi için çok önemli olduğunu belirtti. Seminer meslektaşlarımızın sorularının cevaplanması ile son buldu.  
Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar “pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar “pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hasta olanlara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı. Biz meslek camiası olarak bu pandemi döneminde her yer kapanmışken, kısıtlamalar uygulanırken hem ülkemize, hem de işine baktığımız müşterilerimiz ve onların yanında çalışanlara sağlığımızdan ödün vererek çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Birçok meslek dallarına değişik teşvik ve ödemeler yapıldı. Biz meslek camiası olarak hükümetimizden bizlerin haklı taleplerimizin de dikkate alınmasını talep ediyoruz. Dün Alanya ve Manavgat oda başkanlarımızla birlikte Sn. Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’ı ziyaret ettik ve sizlerin taleplerini ilettik. Taleplerimize olan yaklaşımlarından dolayı Sn. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün 7256 Sayılı Yapılandırma Kanununu Sn. Başkanımızdan etraflıca dinleyerek varsa sorularımıza cevap alacağız. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor. Tüm meslektaşlarıma sağlık diliyor, sevgi ve saygı sunuyorum.” Dedi.

Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan 7256 Sayılı Kanun ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi, sunumunda yapılandırmanın kapsamı, kimlerin faydalanabileceği ve özellikli durumları meslektaşlarımız ile paylaştı. Meslek camiamızın yapılandırmanın başarılı olabilmesi için çok önemli olduğunu belirtti. Seminer meslektaşlarımızın sorularının cevaplanması ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.