Antalya Zafer Bayrami’Nin 99’uncu Yil Dönümünü Kutladi

Asayiş 30.08.2021 - 19:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2734+ kez okundu.
 

Antalya Zafer Bayrami’Nin 99’uncu Yil Dönümünü Kutladi

Antalya’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda Covid-19 tedbirleri alınarak düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara katılan Vali Ersin Yazıcı Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti. Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu 30 Ağustos Zafer Bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalara, Vali  Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Aydın Özer, Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Feridun Bahşi,  Kemal Çelik, Mustafa Köse, Rafet Zeybek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Büşra Dirgen Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk Sunma Töreni’yle başlayan kutlamalarda Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Vali Yazıcı Tebrikleri Kabul Etti Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, resmi kabul için Hükümet Konağı’nda devam etti. Valilik bahçesinde gerçekleştirilen tebrik kabulünün ardından Vali Ersin Yazıcı beraberindeki heyet ile Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen resmi geçit törenine katıldı. Geçit Törenini Antalyalılar Alkışlarla İzledi Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir tören aracına binerek protokolün ve vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra geçilen tören alanında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı ve şiirler okundu. Halk oyunları gösterisi gerçekleşti. Program İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı personeli ile Gazi ve şehit yakınları derneklerinin geçit töreni ve araç kortejiyle sona erdi.

Antalyada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99uncu yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda Covid-19 tedbirleri alınarak düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara katılan Vali Ersin Yazıcı Hükümet Konağı’nda tebrikleri kabul etti.

Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu
30 Ağustos Zafer Bayramı Antalyada coşkuyla kutlandı. Kutlamalara, Vali  Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Aydın Özer, Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Feridun Bahşi,  Kemal Çelik, Mustafa Köse, Rafet Zeybek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Büşra Dirgen Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk Sunma Töreniyle başlayan kutlamalarda Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Vali Yazıcı Tebrikleri Kabul Etti

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, resmi kabul için Hükümet Konağı’nda devam etti. Valilik bahçesinde gerçekleştirilen tebrik kabulünün ardından Vali Ersin Yazıcı beraberindeki heyet ile Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen resmi geçit törenine katıldı.

Geçit Törenini Antalyalılar Alkışlarla İzledi

Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Dirgen Özdemir tören aracına binerek protokolün ve vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra geçilen tören alanında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı ve şiirler okundu. Halk oyunları gösterisi gerçekleşti. Program İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı personeli ile Gazi ve şehit yakınları derneklerinin geçit töreni ve araç kortejiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.