Antalyaspor Didim’de Kürsüden İnmedi

Spor 01.07.2019 - 22:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2584+ kez okundu.
 

Antalyaspor Didim’de Kürsüden İnmedi

Antalyaspor triatlon takımı, Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın 2. ayağı olan Didim yarışından başarılı sonuçlarla döndü. Hafta sonunda yapılan ve 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometrelik koşu etabıyla sprint mesafe triatlonda 350'den fazla sporcunun kıyasıya yarıştığı turnuvada rüzgar sporculara zor anlar yaşattı. Özellikle yer yer yüzde 8'lik eğimin olduğu bisiklet etabında sporcular birbirlerinden ziyade yokuş ve rüzgar ile mücadele etti. KÜRSÜDEN İNMEDİLER Bahadır Tama, tüm yarışı birinci bitirerek, Talya Bitkisel’in desteğiyle yarışa katılan Antalyaspor’un ismini zirveye taşıdı. Yaş grubunda da altın madalyayı alan Bahadır Tama'nın yanı sıra, Ayhan Tama kendi kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu. Hediye Tama da kendi kategorisinde gümüş madalya kazandı. Necati Şevik kendi kategorisinde 5’inci olurken Pelin Pelis ise yarışı 4’üncü olarak tamamladı. Diğer sporculardan Saliha Yüksel Tama 6’ncı, Tatiana Vukolova 7’nci, Mustafa Çelik ise 9’uncu oldu.

Antalyaspor triatlon takımı, Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın 2. ayağı olan Didim yarışından başarılı sonuçlarla döndü. Hafta sonunda yapılan ve 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometrelik koşu etabıyla sprint mesafe triatlonda 350'den fazla sporcunun kıyasıya yarıştığı turnuvada rüzgar sporculara zor anlar yaşattı. Özellikle yer yer yüzde 8'lik eğimin olduğu bisiklet etabında sporcular birbirlerinden ziyade yokuş ve rüzgar ile mücadele etti.

KÜRSÜDEN İNMEDİLER

Bahadır Tama, tüm yarışı birinci bitirerek, Talya Bitkisel’in desteğiyle yarışa katılan Antalyaspor’un ismini zirveye taşıdı. Yaş grubunda da altın madalyayı alan Bahadır Tama'nın yanı sıra, Ayhan Tama kendi kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu. Hediye Tama da kendi kategorisinde gümüş madalya kazandı. Necati Şevik kendi kategorisinde 5’inci olurken Pelin Pelis ise yarışı 4’üncü olarak tamamladı. Diğer sporculardan Saliha Yüksel Tama 6’ncı, Tatiana Vukolova 7’nci, Mustafa Çelik ise 9’uncu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.