Antalyaspor Triatlon Takımı ve Talya’dan Güç Birliği

Spor 16.04.2019 - 21:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3014+ kez okundu.
 

Antalyaspor Triatlon Takımı ve Talya’dan Güç Birliği

Antalyaspor Triatlon Takımı ve Antalyalı tıbbi ve aromatik bitki yağları ile gıda takviyeleri üreticisi Talya Bitkisel arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler ve Şube Yardımcısı Oğuz Bodur ile Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş ve şirket yöneticilerinin katıldığı törende sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu kapsamda sezon boyunca Antalyaspor Triatlon Takımı’nın katılacağı tüm müsabakalarda Antalyaspor’un Triatlon Takımı ve Talya markası görünürlük faaliyetlerini birlikte yürütecek. BİRLİKTE YENİ BAŞARILARA Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş “Şehrimizde Antalyaspor gibi efsane bir spor kulübü var. Kulübümüzün daha çok başarı kazanması, bu coğrafyanın daha fazla insan tarafından fark edilmesine ve şehrin kalkınmasına büyük destek sağlayacaktır. İnanıyoruz ki Antalyaspor ve Talya olarak birçok başarıyı şehrimize getireceğiz” dedi. SPONSORLUK DEĞİL GÜÇ BİRLİĞİ Antalyaspor Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler de imza sonrası yaptığı açıklamada, “Antalyaspor’un şehrimizin güçlü markaları ile yaptığı güç birliği anlaşmaları, ki biz buna sponsorluk demeyi doğru bulmuyoruz, şehrin kalkınması için oldukça önemli. Bugün Antalya bir dünya markası ve bu markaya da büyük başarılar yakışır. Büyük başarılar da güç birliktelikleri ile olur” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Triatlon Takımı ve Antalyalı tıbbi ve aromatik bitki yağları ile gıda takviyeleri üreticisi Talya Bitkisel arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler ve Şube Yardımcısı Oğuz Bodur ile Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş ve şirket yöneticilerinin katıldığı törende sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu kapsamda sezon boyunca Antalyaspor Triatlon Takımı’nın katılacağı tüm müsabakalarda Antalyaspor’un Triatlon Takımı ve Talya markası görünürlük faaliyetlerini birlikte yürütecek.

BİRLİKTE YENİ BAŞARILARA

Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş “Şehrimizde Antalyaspor gibi efsane bir spor kulübü var. Kulübümüzün daha çok başarı kazanması, bu coğrafyanın daha fazla insan tarafından fark edilmesine ve şehrin kalkınmasına büyük destek sağlayacaktır. İnanıyoruz ki Antalyaspor ve Talya olarak birçok başarıyı şehrimize getireceğiz” dedi.

SPONSORLUK DEĞİL GÜÇ BİRLİĞİ

Antalyaspor Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler de imza sonrası yaptığı açıklamada, “Antalyaspor’un şehrimizin güçlü markaları ile yaptığı güç birliği anlaşmaları, ki biz buna sponsorluk demeyi doğru bulmuyoruz, şehrin kalkınması için oldukça önemli. Bugün Antalya bir dünya markası ve bu markaya da büyük başarılar yakışır. Büyük başarılar da güç birliktelikleri ile olur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.