ANTGİAD Olağan Genişletilmiş Üye Toplantısı Yapıtı

Asayiş 29.04.2019 - 21:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2598+ kez okundu.
 

ANTGİAD Olağan Genişletilmiş Üye Toplantısı Yapıtı

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin Genişletilmiş Olağan Üye Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları, misafirler ve Dr. Daniş Navaro’nun katılımıyla Hotel Su’ da gerçekleşti.
Programın açılışında Genel Sekreter Eser Arslanbay, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantının konuğu BMI Türkiye Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Daniş Navaro ise 'Postmodern kapitalizmin iş dünyası ve insan' konulu sunum yaptı. İş dünyasındaki deneyimlerini anlatan Dr. Daniş Navaro, çağın en büyük derdinin kapitalizm olduğunu söyledi. Çalışanların yüzde 80'inin mutsuz olduğunu anlatan Dr. Navaro, çalışmama çağına doğru gidildiğini belirtti. Şu anda postmodern bir dünyada yaşadığımızı anlatan Dr. Navaro, "Postmodern yaşam daha bireycidir. Yani toplumu tamamen yok saymaya çalışıp önce ben varım düşüncesindedir. Şu anda içinde yaşadığımız postmodern dünyadır. İktisadi olan az veya fazladır. Yeterli kategorisi iktisadi bir kategori değildir. İktisat hayatlarımızın tamamına nüfuz ettiği için artık yeterli diye bir şey yok. Her defasında daha fazlasını elde etmek için harekete geçiyoruz. Bu saplantılı sonu olmayan bir süreçtir. İnsanları 40 yaşından itibaren iş dünyasından yeter dedirtmeye motive eden bir durumdur" dedi. Postmodern dünyayla değerlerin kökten değiştiğini anlatan Dr. Daniş Navaro, neoliberalizmin ise tamamen finansın egemen olduğu kapitalizm olduğunu belirtti. Kapitalizmin dört temel ilkeye dayalı olduğunu anlatan Dr. Navaro, "Kapitalizm, her sabah kalktığımızda 'dolar, euro ne olacak' diye kendimize sorduğumuz, şirketin ve kişinin geleceğini belirleyen bir parametre. Bu durum günümüz iş insanları ve her meslekten kişileri etkilemekte. Kapitalizmin tek gerçekliği ekonomidir" dedi. Katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Sayın Navaroya’a günün anısına ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz teşekkür hediyesi takdim etti ve yeni üyelere üyelik belgesi takdim edildi. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin Genişletilmiş Olağan Üye Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları, misafirler ve Dr. Daniş Navaro’nun katılımıyla Hotel Su’ da gerçekleşti.

Programın açılışında Genel Sekreter Eser Arslanbay, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantının konuğu BMI Türkiye Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Daniş Navaro ise 'Postmodern kapitalizmin iş dünyası ve insan' konulu sunum yaptı.

İş dünyasındaki deneyimlerini anlatan Dr. Daniş Navaro, çağın en büyük derdinin kapitalizm olduğunu söyledi. Çalışanların yüzde 80'inin mutsuz olduğunu anlatan Dr. Navaro, çalışmama çağına doğru gidildiğini belirtti. Şu anda postmodern bir dünyada yaşadığımızı anlatan Dr. Navaro, "Postmodern yaşam daha bireycidir. Yani toplumu tamamen yok saymaya çalışıp önce ben varım düşüncesindedir. Şu anda içinde yaşadığımız postmodern dünyadır. İktisadi olan az veya fazladır. Yeterli kategorisi iktisadi bir kategori değildir. İktisat hayatlarımızın tamamına nüfuz ettiği için artık yeterli diye bir şey yok. Her defasında daha fazlasını elde etmek için harekete geçiyoruz. Bu saplantılı sonu olmayan bir süreçtir. İnsanları 40 yaşından itibaren iş dünyasından yeter dedirtmeye motive eden bir durumdur" dedi.

Postmodern dünyayla değerlerin kökten değiştiğini anlatan Dr. Daniş Navaro, neoliberalizmin ise tamamen finansın egemen olduğu kapitalizm olduğunu belirtti. Kapitalizmin dört temel ilkeye dayalı olduğunu anlatan Dr. Navaro, "Kapitalizm, her sabah kalktığımızda 'dolar, euro ne olacak' diye kendimize sorduğumuz, şirketin ve kişinin geleceğini belirleyen bir parametre. Bu durum günümüz iş insanları ve her meslekten kişileri etkilemekte. Kapitalizmin tek gerçekliği ekonomidir" dedi.

Katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Sayın Navaroya’a günün anısına ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz teşekkür hediyesi takdim etti ve yeni üyelere üyelik belgesi takdim edildi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.