ANTGİAD’tan Anlamlı Protokol

Asayiş 21.10.2020 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2125+ kez okundu.
 

ANTGİAD’tan Anlamlı Protokol

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak amacıyla protokol imzalamaya devam ediyor.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak amacıyla protokol imzalamaya devam ediyor. Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak ve bu işbirliği için mekanizmalar üretmek, bilginin uygulamaya dönüştürmesi açısından ve günümüz dünyasının ihtiyaçları bakımından çok önemlidir. Bu kapsamda, Antalya Genç İş İnsanları Derneği ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) bağlı, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu  arasında işbirliği  sağlamak amacıyla  ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert ve Okul Müdürü Doç Dr. Osman Akın  protokol imzaladı. Başkan  Osman Sert, eğitim ve öğretim çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerin kariyer gelişimi, girişimcilik ve benzeri konulara özel önem veriyoruz bu amaçla üniversite bünyesinden öğrencilerin CV’lerini ANTGİAD Kariyer Projesi ile bir havuzda toplayarak dernek üyesi iş insanlarının faydalanmasını sağlamayı düşünmekteyiz. Nitelikli öğrenci yetiştirilmesi ve öğrencilere iş imkânları sağlanması da öngörülüyor. öğrencilerin iş dünyasında tecrübe kazanmalarına ve network edinmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.  
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak amacıyla protokol imzalamaya devam ediyor.

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak amacıyla protokol imzalamaya devam ediyor.

Üniversiteler ve İş Dünyası arasında işbirliği sağlamak ve bu işbirliği için mekanizmalar üretmek, bilginin uygulamaya dönüştürmesi açısından ve günümüz dünyasının ihtiyaçları bakımından çok önemlidir. Bu kapsamda, Antalya Genç İş İnsanları Derneği ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine (MAKÜ) bağlı, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu  arasında işbirliği  sağlamak amacıyla  ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert ve Okul Müdürü Doç Dr. Osman Akın  protokol imzaladı.

Başkan  Osman Sert, eğitim ve öğretim çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerin kariyer gelişimi, girişimcilik ve benzeri konulara özel önem veriyoruz bu amaçla üniversite bünyesinden öğrencilerin CV’lerini ANTGİAD Kariyer Projesi ile bir havuzda toplayarak dernek üyesi iş insanlarının faydalanmasını sağlamayı düşünmekteyiz. Nitelikli öğrenci yetiştirilmesi ve öğrencilere iş imkânları sağlanması da öngörülüyor. öğrencilerin iş dünyasında tecrübe kazanmalarına ve network edinmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.