ANTGİAD Üyeleri Aileleri İle Birlikte Geleneksel Tavla Turnuvasında Buluştu

Asayiş 22.04.2019 - 15:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2612+ kez okundu.
 

ANTGİAD Üyeleri Aileleri İle Birlikte Geleneksel Tavla Turnuvasında Buluştu

Yoğun iş temposundan uzak, üyelerin kaynaşması ve dostlukların pekişmesinin amaçlandığı organizasyonda üyeler keyifli bir hafta sonu geçirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda aileleri ile birlikte vakit geçiren üyeler, bol bol sohbet etme imkânı buldu. Çekişmeli geçen ANTGİAD 4. Geleneksel Tavla Turnuvasında şampiyon olan Mehmet Fatih Akgün’e günün anısa Antgiad logolu özel tavla hediye edildi ve birincilik kupası verildi. İkinci olan Ahmet Erdem veüçüncü olan Uğur Yılmaz’a da kupaları takdim edildi. Keyifli saatler ardından organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yoğun iş temposundan uzak, üyelerin kaynaşması ve dostlukların pekişmesinin amaçlandığı organizasyonda üyeler keyifli bir hafta sonu geçirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda aileleri ile birlikte vakit geçiren üyeler, bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Çekişmeli geçen ANTGİAD 4. Geleneksel Tavla Turnuvasında şampiyon olan Mehmet Fatih Akgün’e günün anısa Antgiad logolu özel tavla hediye edildi ve birincilik kupası verildi. İkinci olan Ahmet Erdem veüçüncü olan Uğur Yılmaz’a da kupaları takdim edildi. Keyifli saatler ardından organizasyon toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.