ANTGİAD Üyeleri Geleneksel Ramazan Şenliği'nde Buluştu

Asayiş 23.05.2019 - 23:13, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2432+ kez okundu.
 

ANTGİAD Üyeleri Geleneksel Ramazan Şenliği'nde Buluştu

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD) Üyeleri aileleri ile birlikte Hotel Su'da düzenlenen ramazan şenliğinde bir araya geldiler.
Tasavvuf müziği ile başlayan iftar yemeğinde üyeler aileleri ile birlikte oruçlarını açtılar. Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Cengiz son bir ayda yaptıkları dernek faaliyetlerinden bahsetti. Bilgi Yarışması ve Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu 2. Ve 3. Kademe Konferans Sınıfı'na katkıda bulunan üyelere teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti. Semazen gösterisi, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf müziği ile devam eden iftar yemeğinde bol bol sohbet etme fırsatı bulan ANTGİAD üyeleri ve aileleri birlikte hoşça vakit geçirdiler. ANTGİAD Ailesi olarak yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğinde fasıl dinletisi ve çocuklara özel gösteriler ile devam ederek keyifli bir ramazan gecesi yaşandı.
Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD) Üyeleri aileleri ile birlikte Hotel Su'da düzenlenen ramazan şenliğinde bir araya geldiler.

Tasavvuf müziği ile başlayan iftar yemeğinde üyeler aileleri ile birlikte oruçlarını açtılar.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Cengiz son bir ayda yaptıkları dernek faaliyetlerinden bahsetti. Bilgi Yarışması ve Kepez Özel Eğitim Uygulama Okulu 2. Ve 3. Kademe Konferans Sınıfı'na katkıda bulunan üyelere teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.

Semazen gösterisi, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf müziği ile devam eden iftar yemeğinde bol bol sohbet etme fırsatı bulan ANTGİAD üyeleri ve aileleri birlikte hoşça vakit geçirdiler. ANTGİAD Ailesi olarak yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğinde fasıl dinletisi ve çocuklara özel gösteriler ile devam ederek keyifli bir ramazan gecesi yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.