ANTGİAD Üyeleri Manavgat’ta Kokteylde Buluştu.

Asayiş 06.05.2019 - 19:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1550+ kez okundu.
 

ANTGİAD Üyeleri Manavgat’ta Kokteylde Buluştu.

Antgiad Geleneksel Ödüllü Bilgi Yarışmasının dördüncüsü bu yıl Manavgat'ta gerçekleşti. İlki Kepez, ikincisi Döşemealtı ve üçüncüsü Muratpaşa ilçe sınırlarındaki okullar arasında yapılan yarışmalar ile birlikte bugüne kadar toplam 2000 gencimize bilgisayar, tablet, bisiklet ve kırtasiye yardımları ile ulaşılmış oldu. Yorucu geçen günün ardından dernek üyesi Deniz Tanır'ın işyeri Coppa Beach Club'da Manavgat Genç Girişimciler Kurulu ile tanışma kokteyli düzenlendi. Kokteyl'de Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz ilçe olarak Manavgat'ın seçimi ile alakalı süreç hakkında bilgi vererek "Bütünşehir yasası ile birlikte artık Muratpaşa ile Konyaaltı birbirine ne kadar yakınsa Demre ile Gazipaşa da bir o kadar yakındır. Amacımınız bu etkinliği on dokuz ilçemizin tamamında yapmaktır. Bu Antgiad'ın yerel gücünün bir göstergesidir" dedi. Keyifli geçen kokteylin ardından Manavgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tahir Yılmaz ve kurul üyelerine katılımları için teşekkür eden Mustafa Cengiz, Bilgi Yarışması organizasyonuna katkılarından dolayı Deniz Tanır'a Antalya Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan yörük kadın temalı cam vitray hediye etti.

Antgiad Geleneksel Ödüllü Bilgi Yarışmasının dördüncüsü bu yıl Manavgat'ta gerçekleşti. İlki Kepez, ikincisi Döşemealtı ve üçüncüsü Muratpaşa ilçe sınırlarındaki okullar arasında yapılan yarışmalar ile birlikte bugüne kadar toplam 2000 gencimize bilgisayar, tablet, bisiklet ve kırtasiye yardımları ile ulaşılmış oldu.

Yorucu geçen günün ardından dernek üyesi Deniz Tanır'ın işyeri Coppa Beach Club'da Manavgat Genç Girişimciler Kurulu ile tanışma kokteyli düzenlendi. Kokteyl'de Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz ilçe olarak Manavgat'ın seçimi ile alakalı süreç hakkında bilgi vererek "Bütünşehir yasası ile birlikte artık Muratpaşa ile Konyaaltı birbirine ne kadar yakınsa Demre ile Gazipaşa da bir o kadar yakındır. Amacımınız bu etkinliği on dokuz ilçemizin tamamında yapmaktır. Bu Antgiad'ın yerel gücünün bir göstergesidir" dedi.

Keyifli geçen kokteylin ardından Manavgat Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tahir Yılmaz ve kurul üyelerine katılımları için teşekkür eden Mustafa Cengiz, Bilgi Yarışması organizasyonuna katkılarından dolayı Deniz Tanır'a Antalya Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan yörük kadın temalı cam vitray hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.