Antgiad Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Asayiş 11.03.2019 - 18:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2768+ kez okundu.
 

Antgiad Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin Genişletilmiş Olağan Üye Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları, misafirler ve Dr. Haluk Alacaklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.
ANTGİAD Genel Sekreteri Eser Arslanbay son 2 ayda yapılan dernek faaliyetlerini anlattı. Ardından sosyal sorumluluk projesi kapsamında konuk olan Antalya Multiple Skleroz (MS) Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Demet Yeğenoğlu, farkındalık oluşturmak için MS hastalığı hakkında bilgi verdi. Toplantının konuşmacı konuğu Dr. Haluk Alacaklıoğlu ise 'Şirketlerde Kurumsallaşma ve Aile Anayasası' konulu sunumunu gerçekleştirdi. Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde aile şirketlerinin anayasasını hazırlayan Dr. Alacaklıoğlu, ANTGİAD’ın üyelerine aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önemini anlattı. 19 yıldır çeşitli aile şirketleriyle birlikte çalışan Alacaklıoğlu, her aileden yeni şeyler öğrendiğini, kurumsallaşan ve iyi yönetilen aile şirketlerinin finansal performans açısından diğer şirketlerden daha başarılı olduğunu söyleyerek, iş insanlarına tavsiyelerde bulundu.  Üyelerin sorularını tek tek yanıtlayan Dr. Haluk Alacaklıoğlu'na günün anısına ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz teşekkür hediyesi takdim etti. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin Genişletilmiş Olağan Üye Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları, misafirler ve Dr. Haluk Alacaklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

ANTGİAD Genel Sekreteri Eser Arslanbay son 2 ayda yapılan dernek faaliyetlerini anlattı. Ardından sosyal sorumluluk projesi kapsamında konuk olan Antalya Multiple Skleroz (MS) Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Demet Yeğenoğlu, farkındalık oluşturmak için MS hastalığı hakkında bilgi verdi.

Toplantının konuşmacı konuğu Dr. Haluk Alacaklıoğlu ise 'Şirketlerde Kurumsallaşma ve Aile Anayasası' konulu sunumunu gerçekleştirdi. Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde aile şirketlerinin anayasasını hazırlayan Dr. Alacaklıoğlu, ANTGİAD’ın üyelerine aile şirketlerinin kurumsallaşmasının önemini anlattı. 19 yıldır çeşitli aile şirketleriyle birlikte çalışan Alacaklıoğlu, her aileden yeni şeyler öğrendiğini, kurumsallaşan ve iyi yönetilen aile şirketlerinin finansal performans açısından diğer şirketlerden daha başarılı olduğunu söyleyerek, iş insanlarına tavsiyelerde bulundu.

 Üyelerin sorularını tek tek yanıtlayan Dr. Haluk Alacaklıoğlu'na günün anısına ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz teşekkür hediyesi takdim etti. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.