ANTGİAD Yoluna Devam Ediyor

Asayiş 30.04.2019 - 20:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1638+ kez okundu.
 

ANTGİAD Yoluna Devam Ediyor

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin “Antgiad Akademi” çatısı altında düzenlemiş olduğu Yönetim Becerilerini Geliştirme ve İş Hayatında Etkili İletişim-Veri Yönetimi Eğitimi yapıldı. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknik Destek Programı’ndan destek alarak üyelerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz Yönetim Becerilerini Geliştirme ve İş Hayatında Etkili İletişim-Veri Yönetimi Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlandık. Dernek Başkanı Mustafa Cengiz eğitimlerin öneminin altını çizerken, 2019 yılı içerisinde eğitim ile ilgili projelerinin devam ettiğini söyledi. Yaklaşık iki ay süren 3 adet sertifikalı eğitim programı gerçekleştirdik. İleri excel ile veri yönetimi eğitimi Evren Başer, raporlama ve zaman yönetimi, stres yönetimi, toplantı yönetimi eğitimi Nihat Demirkol ve son olarak diksiyon güzel konuşma ve beden dili eğitimleri Aslı Gökdemir Tekeli’nin sunumları ile gerçekleştirildi. Başkan Cengiz bu eğitimlerde sertifika almaya hak kazanan üyeleri tebrik ettiğini ifade etti.  

Antalya Genç İşinsanları Derneği (ANTGİAD)’ nin “Antgiad Akademi” çatısı altında düzenlemiş olduğu Yönetim Becerilerini Geliştirme ve İş Hayatında Etkili İletişim-Veri Yönetimi Eğitimi yapıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknik Destek Programı’ndan destek alarak üyelerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz Yönetim Becerilerini Geliştirme ve İş Hayatında Etkili İletişim-Veri Yönetimi Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlandık.

Dernek Başkanı Mustafa Cengiz eğitimlerin öneminin altını çizerken, 2019 yılı içerisinde eğitim ile ilgili projelerinin devam ettiğini söyledi. Yaklaşık iki ay süren 3 adet sertifikalı eğitim programı gerçekleştirdik. İleri excel ile veri yönetimi eğitimi Evren Başer, raporlama ve zaman yönetimi, stres yönetimi, toplantı yönetimi eğitimi Nihat Demirkol ve son olarak diksiyon güzel konuşma ve beden dili eğitimleri Aslı Gökdemir Tekeli’nin sunumları ile gerçekleştirildi.

Başkan Cengiz bu eğitimlerde sertifika almaya hak kazanan üyeleri tebrik ettiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.