Arzu Çerkezoğlu, Başkan Esen’e Güveniyoruz

Asayiş 09.05.2019 - 17:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2335+ kez okundu.
 

Arzu Çerkezoğlu, Başkan Esen’e Güveniyoruz

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nu makamında ağırladı.
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Genel İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ziyaret etti. Ziyaret için DİSK Genel İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Semih Esen, DİSK’in son yıllarda emek sınıfının sendikalaşması noktasında verdiği mücadeleyi ve mevcut sendikal faaliyetlerini takdirle izlediğini söyledi.  Sendikanın anayasal bir hak olduğunu vurgulayan Başkan Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren personelin sendikalı olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sendika gerçek anlamda demokrasiyi sindirmiş toplumlarda olması gereken bir yapı. Sendika çalışma hayatı için, emek sınıfı için son derece önemli. Ben belediye başkanı olarak belediyemde sendikalı anlayıştan sıkıntı duymam, bilakis mutlu olurum. İnsanlar bir arada olmayı bilsin. Güç birliğini görsün. Biz kendi işimizi yapacağız, onlar kendi işini yapacak. Kendi haklarını savunacak” şekline konuştu. Başkan Esen’i yeni görevinden dolayı tebrik eden DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, emekçilerin sendikal haklarının verilmesi konusunda Konyaaltı Belediyesi’ne güvendiklerini belirtti. Çerkezoğlu, “Sayın başkanımıza üstlendiği büyük sorumlulukta başarılar dilemek için ve kendisini tebrik etmek için buradayız. 31 Mart yerel seçimleri Türkiye’de son derece önemli bir süreçti. Bu seçim sonuçlarının bütün Türkiye’de ve ülkemizin çok önemli kentlerinden birisi olan Antalya’da çok önemli ve tarihsel sonuçlara yol açacağı açık. O nedenle biz bir kez daha sevgili Başkanımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nu makamında ağırladı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Genel İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ziyaret etti. Ziyaret için DİSK Genel İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Semih Esen, DİSK’in son yıllarda emek sınıfının sendikalaşması noktasında verdiği mücadeleyi ve mevcut sendikal faaliyetlerini takdirle izlediğini söyledi. 

Sendikanın anayasal bir hak olduğunu vurgulayan Başkan Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren personelin sendikalı olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sendika gerçek anlamda demokrasiyi sindirmiş toplumlarda olması gereken bir yapı. Sendika çalışma hayatı için, emek sınıfı için son derece önemli. Ben belediye başkanı olarak belediyemde sendikalı anlayıştan sıkıntı duymam, bilakis mutlu olurum. İnsanlar bir arada olmayı bilsin. Güç birliğini görsün. Biz kendi işimizi yapacağız, onlar kendi işini yapacak. Kendi haklarını savunacak” şekline konuştu.

Başkan Esen’i yeni görevinden dolayı tebrik eden DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, emekçilerin sendikal haklarının verilmesi konusunda Konyaaltı Belediyesi’ne güvendiklerini belirtti. Çerkezoğlu, “Sayın başkanımıza üstlendiği büyük sorumlulukta başarılar dilemek için ve kendisini tebrik etmek için buradayız. 31 Mart yerel seçimleri Türkiye’de son derece önemli bir süreçti. Bu seçim sonuçlarının bütün Türkiye’de ve ülkemizin çok önemli kentlerinden birisi olan Antalya’da çok önemli ve tarihsel sonuçlara yol açacağı açık. O nedenle biz bir kez daha sevgili Başkanımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.