ASAT Atak’ta

Belediyeler 09.06.2020 - 20:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3054+ kez okundu.
 

ASAT Atak’ta

ASAT Genel Müdürlüğü Antalya genelinde su gitmeyen evin kalmaması ve atık su probleminin giderilmesi için kurumda görev yapan yetkililerle Genel Müdür İbrahim Kurt başkanlığında toplandı.
ASAT Genel Müdürlüğü Antalya genelinde su gitmeyen evin kalmaması ve atık su probleminin giderilmesi için kurumda görev yapan yetkililerle Genel Müdür İbrahim Kurt başkanlığında toplandı. Antalya Su ve atık Su idaresi (ASAT) yetkilileri, yapılan toplantıda bölgede mahalle içi şebeke hattı ve abone bağlantılarının yüzde 20’lik kısmının ihale kapsamında tamamlandığını açıkladı. Yapılan çalışmalar ile Antalya genelinde sorunların mümkün olduğu kadar giderildiği açıklayan  yetkililer, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve sorunların azaldığını söylediler. Toplantıya başkanlık yapan ASAT Genel müdürü İbrahim Kart, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, Antalya ilçe ve köylerinde genel bir tarama yaparak, neler yapılmış, neler yapılmamış ve neler yarım kalmış konusunda bir araştırma yaptık ve karşımıza çıkan çok ciddi sorunları kökünden halletmeye çalıştık ve hallettik de. Şimdi yetkili arkadaşlarımız ile neler yapabiliriz diye toplandık. Önümüz yaz ve bizler ayrıca Koronavirüs illeti ile boğuşmak zorundayız, böyle bir atmosferde halkımızı hijyen konusunda rahatlatmamız gerekir. Karasu Projesi’nde ve diğer içme suyu çalışmalarında Gazipaşa’ya 20 milyon lirayı aşan maliyetle 300 kilometreden uzun hat döşendi ve depolar inşa edildi. Beyobası, Macar, Beyrebucak bölgelerinin içme suyu hatları tamamen yenilendi. Macar, Korubaşı ve Karaçukur’da yeni içme suyu depoları yapıldı. Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerine şebeke hattı çekildi. Abone bağlantıları da yapılıyor. Ayrıca bölgeye 3 bin 500 metrelik tarım sulama sistemi kuruldu. Bu ve buna benzer çalışmalarımız devam ederken, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar her bir adımda ve yerde altyapı çalışmalarımız büyük ölçüde yenilendi” dedi. Haber: Mesut İnci
ASAT Genel Müdürlüğü Antalya genelinde su gitmeyen evin kalmaması ve atık su probleminin giderilmesi için kurumda görev yapan yetkililerle Genel Müdür İbrahim Kurt başkanlığında toplandı.

ASAT Genel Müdürlüğü Antalya genelinde su gitmeyen evin kalmaması ve atık su probleminin giderilmesi için kurumda görev yapan yetkililerle Genel Müdür İbrahim Kurt başkanlığında toplandı.

Antalya Su ve atık Su idaresi (ASAT) yetkilileri, yapılan toplantıda bölgede mahalle içi şebeke hattı ve abone bağlantılarının yüzde 20’lik kısmının ihale kapsamında tamamlandığını açıkladı.

Yapılan çalışmalar ile Antalya genelinde sorunların mümkün olduğu kadar giderildiği açıklayan  yetkililer, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve sorunların azaldığını söylediler. Toplantıya başkanlık yapan ASAT Genel müdürü İbrahim Kart, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, Antalya ilçe ve köylerinde genel bir tarama yaparak, neler yapılmış, neler yapılmamış ve neler yarım kalmış konusunda bir araştırma yaptık ve karşımıza çıkan çok ciddi sorunları kökünden halletmeye çalıştık ve hallettik de. Şimdi yetkili arkadaşlarımız ile neler yapabiliriz diye toplandık. Önümüz yaz ve bizler ayrıca Koronavirüs illeti ile boğuşmak zorundayız, böyle bir atmosferde halkımızı hijyen konusunda rahatlatmamız gerekir. Karasu Projesi’nde ve diğer içme suyu çalışmalarında Gazipaşa’ya 20 milyon lirayı aşan maliyetle 300 kilometreden uzun hat döşendi ve depolar inşa edildi. Beyobası, Macar, Beyrebucak bölgelerinin içme suyu hatları tamamen yenilendi. Macar, Korubaşı ve Karaçukur’da yeni içme suyu depoları yapıldı. Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerine şebeke hattı çekildi. Abone bağlantıları da yapılıyor. Ayrıca bölgeye 3 bin 500 metrelik tarım sulama sistemi kuruldu. Bu ve buna benzer çalışmalarımız devam ederken, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar her bir adımda ve yerde altyapı çalışmalarımız büyük ölçüde yenilendi” dedi.

Haber: Mesut İnci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.