ASAT Yukarı Yazı’ya Su Götürdü

Belediyeler 26.07.2019 - 19:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2029+ kez okundu.
 

ASAT Yukarı Yazı’ya Su Götürdü

Taş ev 69 yıl sonra içme suyuna kavuştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kırsaldaki vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. ASAT ekiplerinin İbradı’nın Yukarı Mahallesinde yaptığı çalışmalar neticesinde bölgede 1950 yılından beri mevcut olan bir taş ev, içme suyuna kavuştu. İbradı’nın Yukarı Mahallesi Yukarı Yazı Mevkiinde çalışma başlatan ASAT ekipleri vatandaşın ihtiyacını gidermek için yeni içme suyu hattı imalatını gerçekleştirdi. Bölgede mevcut içme suyu hattına 240 metrelik ekleme yapılarak vatandaşların sorunu çözüme kavuşturuldu. SU ABONELİĞİ VERİLMEYE BAŞLANDI Yukarı Yazı Mevkiindeki evlere ve bahçelere su aboneliği verilmeye başlandığını aktaran ASAT yetkilileri, bölgede 1950 yılından beri mevcut olan bir taş evin yapılan çalışma ile içme suyuna kavuştuğunu belirtti. Suyun bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu söyleyen bölge sakinleri ASAT’ın çalışmasını memnuniyetle karşıladı.
Taş ev 69 yıl sonra içme suyuna kavuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kırsaldaki vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. ASAT ekiplerinin İbradı’nın Yukarı Mahallesinde yaptığı çalışmalar neticesinde bölgede 1950 yılından beri mevcut olan bir taş ev, içme suyuna kavuştu.

İbradı’nın Yukarı Mahallesi Yukarı Yazı Mevkiinde çalışma başlatan ASAT ekipleri vatandaşın ihtiyacını gidermek için yeni içme suyu hattı imalatını gerçekleştirdi. Bölgede mevcut içme suyu hattına 240 metrelik ekleme yapılarak vatandaşların sorunu çözüme kavuşturuldu.

SU ABONELİĞİ VERİLMEYE BAŞLANDI

Yukarı Yazı Mevkiindeki evlere ve bahçelere su aboneliği verilmeye başlandığını aktaran ASAT yetkilileri, bölgede 1950 yılından beri mevcut olan bir taş evin yapılan çalışma ile içme suyuna kavuştuğunu belirtti. Suyun bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu söyleyen bölge sakinleri ASAT’ın çalışmasını memnuniyetle karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.