Asla Vazgeçmeyeceğiz

Politika 10.05.2019 - 22:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1734+ kez okundu.
 

Asla Vazgeçmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci öncülüğünde İl Kadın Kolları yönetimi, Kemer, İbradı ve Finike İlçe Kadın Kolları başkanlarının da katılımı ile İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için İş Bankasında idiler. Kalabalık bir grupla gerçekleştirilen etkinliğin öncü olduğunu tüm ilçe kadın kollarının bu hareketi büyüteceğini belirten Nilüfer Deveci; ‘’ Asla vazgeçmeyeceğiz… Büyük örgütümüz her durumun üstesinden gelmeye hazırdır. Ülkenin neresinde olursa olsun her zaman göreve hazırız biz kadınlar inandık ve Antalya’da başardık. İstanbul’da da kimliği, partisi, hayat görüşü ne olursa olsun insanlarımız adalette birleşecek, örgütümüzün desteği ile tekrar başarılacak Ekrem İmamoğlu bir kez daha Mazbatasını gururla alacaktır. ‘’ Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci öncülüğünde İl Kadın Kolları yönetimi, Kemer, İbradı ve Finike İlçe Kadın Kolları başkanlarının da katılımı ile İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için İş Bankasında idiler.

Kalabalık bir grupla gerçekleştirilen etkinliğin öncü olduğunu tüm ilçe kadın kollarının bu hareketi büyüteceğini belirten Nilüfer Deveci; ‘’ Asla vazgeçmeyeceğiz… Büyük örgütümüz her durumun üstesinden gelmeye hazırdır. Ülkenin neresinde olursa olsun her zaman göreve hazırız biz kadınlar inandık ve Antalya’da başardık. İstanbul’da da kimliği, partisi, hayat görüşü ne olursa olsun insanlarımız adalette birleşecek, örgütümüzün desteği ile tekrar başarılacak Ekrem İmamoğlu bir kez daha Mazbatasını gururla alacaktır. ‘’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.