ASMEK Kursları İlçelerde Yoğun İlgi Görüyor

Belediyeler 24.07.2019 - 22:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2697+ kez okundu.
 

ASMEK Kursları İlçelerde Yoğun İlgi Görüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) ilçelerde de vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. İbradı ASMEK’te düzenlenen kurslara özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterirken, Serik ASMEK’te bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.   İbradılı kadınlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK Merkezleri’nde düzen kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara katılan kadınlar hem yeni beceriler ediniyor, hem de sosyalleşiyor.        İBRADILI KADINLARDAN TEŞEKKÜR İbradı ASMEK Kurs merkezlerinde düzenlenen yaz kurslarına talep yoğun. Spordan, dekoratif ev aksesuarları kursuna kadar farklı branşlarda düzenlenen kurslar kadınların tercihi oluyor. ASMEK İbradı Merkez binasında Temmuz ayı başından bu yana düzenlenen Pilates Kursu her yaştan kadını bir araya getiriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara katılan İbradılı kadınlar spor yapmanın yanı sıra aynı zamanda da sosyalleşiyor. Aynı merkezde düzenlenen dekoratif örtü dikimi kursu da yoğun ilgi görüyor. Spor yapmanın kendilerine pozitif enerji verdiğini söyleyen İbradılı kadınlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sunduğu bu imkândan son derece memnun olduklarını dile getirdi. HEM HOBİ HEM MESLEK ÖĞRENİYORLAR ASMEK’in Ormana mahallesindeki kurs merkezinde düzenlenen “Dekoratif ev aksesuarları Kursu” da kadınlardan yoğun talep görüyor. Dekoratif ev aksesuarlarına ait teknikleri uygulayabilme becerilerini kazanan kadınlar, öğrendikleri bilgileri hobi amaçlı kullanabildikleri gibi yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı da sağlayabiliyor.  KURSİYERLER SERTİFİKA ALDI Öte yandan Serik ASMEK’te bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı. Temel seviyede bilgisayar bilgisi öğretilen kursa katılan kursiyerler bir bilgisayar kullanıcısının bilmesi gereken temel donanım bilgilerini edindi. ASMEK ile çağı yakalayan kursiyerler, aldıkları sertifika ile de bilgisayar bilgilerini tescillemiş oldu. Böylesi bir hizmeti ücretsiz olarak almanın önemine değinen kursiyerler Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) ilçelerde de vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. İbradı ASMEK’te düzenlenen kurslara özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterirken, Serik ASMEK’te bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.  

İbradılı kadınlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK Merkezleri’nde düzen kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara katılan kadınlar hem yeni beceriler ediniyor, hem de sosyalleşiyor.       

İBRADILI KADINLARDAN TEŞEKKÜR

İbradı ASMEK Kurs merkezlerinde düzenlenen yaz kurslarına talep yoğun. Spordan, dekoratif ev aksesuarları kursuna kadar farklı branşlarda düzenlenen kurslar kadınların tercihi oluyor. ASMEK İbradı Merkez binasında Temmuz ayı başından bu yana düzenlenen Pilates Kursu her yaştan kadını bir araya getiriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara katılan İbradılı kadınlar spor yapmanın yanı sıra aynı zamanda da sosyalleşiyor. Aynı merkezde düzenlenen dekoratif örtü dikimi kursu da yoğun ilgi görüyor. Spor yapmanın kendilerine pozitif enerji verdiğini söyleyen İbradılı kadınlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sunduğu bu imkândan son derece memnun olduklarını dile getirdi.

HEM HOBİ HEM MESLEK ÖĞRENİYORLAR

ASMEK’in Ormana mahallesindeki kurs merkezinde düzenlenen “Dekoratif ev aksesuarları Kursu” da kadınlardan yoğun talep görüyor. Dekoratif ev aksesuarlarına ait teknikleri uygulayabilme becerilerini kazanan kadınlar, öğrendikleri bilgileri hobi amaçlı kullanabildikleri gibi yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı da sağlayabiliyor. 

KURSİYERLER SERTİFİKA ALDI

Öte yandan Serik ASMEK’te bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı. Temel seviyede bilgisayar bilgisi öğretilen kursa katılan kursiyerler bir bilgisayar kullanıcısının bilmesi gereken temel donanım bilgilerini edindi. ASMEK ile çağı yakalayan kursiyerler, aldıkları sertifika ile de bilgisayar bilgilerini tescillemiş oldu. Böylesi bir hizmeti ücretsiz olarak almanın önemine değinen kursiyerler Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.