Aspendos Rotary Kulübü’nden Anlamlı Destek

Asayiş 19.05.2020 - 15:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2440+ kez okundu.
 

Aspendos Rotary Kulübü’nden Anlamlı Destek

Aspendos Rotary Kulübü yine ülkemize ve insanlarımıza katkı anlamında  “Kendinden Önce Hizmet” ilkesiyle hareket edip 57 adet Ramazan gıda paketini, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza verilmek üzere Muratpaşa Belediyesi'ne bağış olarak takdim ederek kalplerde güzel bir yer edinmiştir.  Aspendos Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av.Mehmet Ali Koç, Gelecek Dönem Başkanı Bülent Dokuzoğlu ve Halka ilişkiler Komitesi Başkanı Av.Mustafa Meydan, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal'ı ziyaret ederek, Aspendos Rotary Kulübünün değerli üyeleri  adına yapılan bağış hakkında bilgilendirme yapıp Aspendos Rotary Kulübü olarak daima yardıma ihtiyacı olan insanlarımızın yanında olduklarını,  Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile 26 yıldır, hem sosyal yardım hem de projeler(Eğitim,Sağlık,Sanat vb.) konularında her zaman işbirliği içinde bulunarak toplumsal duyarlılıkları ön plana çıkarmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

Aspendos Rotary Kulübü yine ülkemize ve insanlarımıza katkı anlamında  “Kendinden Önce Hizmet” ilkesiyle hareket edip 57 adet Ramazan gıda paketini, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza verilmek üzere Muratpaşa Belediyesi'ne bağış olarak takdim ederek kalplerde güzel bir yer edinmiştir.

 Aspendos Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av.Mehmet Ali Koç, Gelecek Dönem Başkanı Bülent Dokuzoğlu ve Halka ilişkiler Komitesi Başkanı Av.Mustafa Meydan, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal'ı ziyaret ederek, Aspendos Rotary Kulübünün değerli üyeleri  adına yapılan bağış hakkında bilgilendirme yapıp Aspendos Rotary Kulübü olarak daima yardıma ihtiyacı olan insanlarımızın yanında olduklarını,  Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile 26 yıldır, hem sosyal yardım hem de projeler(Eğitim,Sağlık,Sanat vb.) konularında her zaman işbirliği içinde bulunarak toplumsal duyarlılıkları ön plana çıkarmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.