AŞT, Dünya Tiyatrolar Günü’nde Evlere Konuk Olacak

Kültür-Sanat 25.03.2021 - 20:18, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2272+ kez okundu.
 

AŞT, Dünya Tiyatrolar Günü’nde Evlere Konuk Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluşacak.
‘Kunduracı Doktor’ oyunu online yayınlanacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluşacak. AŞT, sahneleyeceği ’Kunduracı Doktor’ oyunu ile Türkiye Prömiyerini yapacak. Oyun 27 Mart Cumartesi saat 20.00’da ABB TV ile Kanal V’de canlı olarak yayınlanacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında oyunlarına ara veren AŞT, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere online yayınlanacak oyunu ile konuk olacak. Tiyatro oyuncularının sahnede canlı sahneleyeceği oyun, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V’den canlı olarak yayınlanacak. Bu özel günde seyircilerinin karşısına bir sürprizle çıkacak olan AŞT, daha önce Türkiye’de hiç sahnelenmemiş ’Kunduracı Doktor’ isimli oyunun prömiyerini yapacak. TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇACAK   Duşan Kovaçeviç’in kaleme aldığı tek perdelik ‘Kunduracı Doktor’ isimli oyunda geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad’ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Oyunun yönetmenliğini ise AŞT’nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor. Oyun, 27 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de ABB TV ile Kanal V’de canlı olarak yayınlanacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluşacak.

‘Kunduracı Doktor’ oyunu online yayınlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluşacak. AŞT, sahneleyeceği ’Kunduracı Doktor’ oyunu ile Türkiye Prömiyerini yapacak. Oyun 27 Mart Cumartesi saat 20.00’da ABB TV ile Kanal V’de canlı olarak yayınlanacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında oyunlarına ara veren AŞT, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere online yayınlanacak oyunu ile konuk olacak. Tiyatro oyuncularının sahnede canlı sahneleyeceği oyun, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V’den canlı olarak yayınlanacak. Bu özel günde seyircilerinin karşısına bir sürprizle çıkacak olan AŞT, daha önce Türkiye’de hiç sahnelenmemiş ’Kunduracı Doktor’ isimli oyunun prömiyerini yapacak.

TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇACAK  

Duşan Kovaçeviç’in kaleme aldığı tek perdelik ‘Kunduracı Doktor’ isimli oyunda geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad’ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Oyunun yönetmenliğini ise AŞT’nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor. Oyun, 27 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de ABB TV ile Kanal V’de canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.