Ataberk Dadakdeniz FTA Antalyaspor’da

Spor 15.09.2021 - 20:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1915+ kez okundu.
 

Ataberk Dadakdeniz FTA Antalyaspor’da

Fraport TAV Antalyaspor, genç kaleci Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonu devre arasından itibaren transferi tescil ettirilecek olan 22 yaşındaki kaleci için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.
Fraport TAV Antalyaspor, genç kaleci Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonu devre arasından itibaren transferi tescil ettirilecek olan 22 yaşındaki kaleci için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene, FTA Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar katıldı. TRANSFER PLANININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI FTA Antalyaspor’da transferin bitmediğini hatırlatan Asbaşkan Berkay Bahar, “Bugün çok istediğimiz, olması için de büyük uğraş verdiğimiz Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzalıyoruz. Transferin tescili ocak ayından itibaren yapılacak” dedi. Transfer stratejileri gereği gençlere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Bahar, “Şu ana kadar 14 transfer gerçekleştirdik. Bu transferlerin yaş ortalaması 23.7 oldu. Giden oyuncularımızın yaş ortalaması ise 30. Şu anki mevcut kadromuzun yaş ortalaması 25.5’e indi. Son lig maçımızda ileri 3’lüde oynayan futbolcularımız 19, 21 ve 23 yaşındaydı. Bu bizim transfer stratejimizin önemli bir göstergesiydi. Ataberk de bu planın bir parçası olacak. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu. GENÇLERE ÖNEM VEREN KULÜPTEYİM FTA Antalyaspor ile 2023-2024 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzalayan Ataberk Dadakdeniz ise Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, “Transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Artık Antalyaspor futbolcusu olarak elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı. 22 yaşındaki kaleci, Antalyaspor’un kendisi ile ilgilendiğini duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Antalyaspor’un gençlere verdiği önemi biliyorum. Hocamız bu konuda gerçekten gençlere çok güveniyor ve süre veriyor. Ben de bu düşünce ile kulübüme layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.
Fraport TAV Antalyaspor, genç kaleci Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonu devre arasından itibaren transferi tescil ettirilecek olan 22 yaşındaki kaleci için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Fraport TAV Antalyaspor, genç kaleci Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonu devre arasından itibaren transferi tescil ettirilecek olan 22 yaşındaki kaleci için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene, FTA Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar katıldı.

TRANSFER PLANININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI

FTA Antalyaspor’da transferin bitmediğini hatırlatan Asbaşkan Berkay Bahar, “Bugün çok istediğimiz, olması için de büyük uğraş verdiğimiz Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzalıyoruz. Transferin tescili ocak ayından itibaren yapılacak” dedi. Transfer stratejileri gereği gençlere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Bahar, “Şu ana kadar 14 transfer gerçekleştirdik. Bu transferlerin yaş ortalaması 23.7 oldu. Giden oyuncularımızın yaş ortalaması ise 30. Şu anki mevcut kadromuzun yaş ortalaması 25.5’e indi. Son lig maçımızda ileri 3’lüde oynayan futbolcularımız 19, 21 ve 23 yaşındaydı. Bu bizim transfer stratejimizin önemli bir göstergesiydi. Ataberk de bu planın bir parçası olacak. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

GENÇLERE ÖNEM VEREN KULÜPTEYİM

FTA Antalyaspor ile 2023-2024 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzalayan Ataberk Dadakdeniz ise Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, “Transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Artık Antalyaspor futbolcusu olarak elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı. 22 yaşındaki kaleci, Antalyaspor’un kendisi ile ilgilendiğini duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Antalyaspor’un gençlere verdiği önemi biliyorum. Hocamız bu konuda gerçekten gençlere çok güveniyor ve süre veriyor. Ben de bu düşünce ile kulübüme layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.