Atatürk Büstünü İmam Hatipliler Dama Koydu

Politika 14.06.2019 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1707+ kez okundu.
 

Atatürk Büstünü İmam Hatipliler Dama Koydu

Cumhuriyet Halk partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin okulun damına konulan Atatürk büstü ile ilgili açıklama yaptı. Hasan Şahin Açıklamasında, “Fotoğrafta gördüğünüz gibi, Kızılarık Mahallemizdeki Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesinde Atatürk büstü okulun bahçesinde ki metruk bir binanın damına konulmuştur.  Ülkemizde kimi odaklar, bir yandan Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in tüm nimetlerinden yararlanırken bir yandan da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ e hakaret etme alçaklığını gösterebilmektedirler. Bir eğitim kurumunda yaşanan bu rezaletin sorumlularının bulunarak gereğinin yapılması için Milli Eğitim İlçe ve İl Müdürünü, Sayın Kaymakam ve Sayın Vali @munirkaraloglu nu göreve davet ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin okulun damına konulan Atatürk büstü ile ilgili açıklama yaptı. Hasan Şahin Açıklamasında, “Fotoğrafta gördüğünüz gibi, Kızılarık Mahallemizdeki Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesinde Atatürk büstü okulun bahçesinde ki metruk bir binanın damına konulmuştur. 

Ülkemizde kimi odaklar, bir yandan Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in tüm nimetlerinden yararlanırken bir yandan da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ e hakaret etme alçaklığını gösterebilmektedirler. Bir eğitim kurumunda yaşanan bu rezaletin sorumlularının bulunarak gereğinin yapılması için Milli Eğitim İlçe ve İl Müdürünü, Sayın Kaymakam ve Sayın Vali @munirkaraloglu nu göreve davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.