Atay Uslu: 1915 Çanakkale Köprüsü Milletimize Hayırlı Olsun

Politika 17.03.2022 - 19:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2429+ kez okundu.
 

Atay Uslu: 1915 Çanakkale Köprüsü Milletimize Hayırlı Olsun

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
ÇANAKKALE RUHUNU ESERLERİMİZLE, POLİTİKALARIMIZLA GELECEĞE TAŞIYORUZ Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aynı zamanda bu önemli günde açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü ile bilgiler de veren Atay Uslu şunları söyledi: ÇANAKKALE YENİDEN DİRİLİŞİN SEMBOLÜDÜR Bugün Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, binlerce yıllık şanlı tarihe sahip milletimizin, adeta kendi küllerinden yeniden dirilişinin sembolüdür. Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Tarihte eşine az rastlanan Çanakkale destanı,  vatanı ve istiklali için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahramanın eseridir. DÜNYANIN EN MODERN KÖPRÜLERİNDEN BİRİ Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde tarihi bir eseri daha Milletimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Dünyanın en uzun orta açıklık köprüsüne sahip ve uzunluğu 4.608 metre olacak şekilde projelendirilerek inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün hizmete girmesiyle Asya’dan Avrupa’ya geçiş süresi 6 dakikaya inecek. ÇEVRE DOSTU KÖPRÜ Özel Aydınlatma Sistemi ile enerji tasarrufu oluşturulacak, ciddi şekilde karbondioksit salınımının önüne geçilecek. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün güvenliği yapay zeka desteğiyle sağlanacak. Büyük bir millet, kadim bir medeniyet olarak, destanlar yazarak çok büyük eserlere, başarılara imza atmaya devam edeceğiz.  Çanakkale ruhunu eserlerimizle, politikalarımızla geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Temeli atılan Dünya'nın en uzun ayak açıklığına sahip olacak "1915 Çanakkale Köprüsü" Büyük Türkiye için yeni bir evet imzasıdır. Milletimiz, ülkemiz için bu eser güzelliklere vesile olsun.  Bu muhteşem eserin Milletimize hayırlı olmasını dilerken bu vesileyle 18 Mart Şehitleri Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ÇANAKKALE RUHUNU ESERLERİMİZLE, POLİTİKALARIMIZLA GELECEĞE TAŞIYORUZ

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aynı zamanda bu önemli günde açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü ile bilgiler de veren Atay Uslu şunları söyledi:

ÇANAKKALE YENİDEN DİRİLİŞİN SEMBOLÜDÜR

Bugün Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, binlerce yıllık şanlı tarihe sahip milletimizin, adeta kendi küllerinden yeniden dirilişinin sembolüdür.

Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Tarihte eşine az rastlanan Çanakkale destanı,  vatanı ve istiklali için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahramanın eseridir.

DÜNYANIN EN MODERN KÖPRÜLERİNDEN BİRİ

Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde tarihi bir eseri daha Milletimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. 

Dünyanın en uzun orta açıklık köprüsüne sahip ve uzunluğu 4.608 metre olacak şekilde projelendirilerek inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün hizmete girmesiyle Asya’dan Avrupa’ya geçiş süresi 6 dakikaya inecek.

ÇEVRE DOSTU KÖPRÜ

Özel Aydınlatma Sistemi ile enerji tasarrufu oluşturulacak, ciddi şekilde karbondioksit salınımının önüne geçilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün güvenliği yapay zeka desteğiyle sağlanacak.

Büyük bir millet, kadim bir medeniyet olarak, destanlar yazarak çok büyük eserlere, başarılara imza atmaya devam edeceğiz.  Çanakkale ruhunu eserlerimizle, politikalarımızla geleceğe taşımaya devam edeceğiz.

Temeli atılan Dünya'nın en uzun ayak açıklığına sahip olacak "1915 Çanakkale Köprüsü" Büyük Türkiye için yeni bir evet imzasıdır. Milletimiz, ülkemiz için bu eser güzelliklere vesile olsun. 

Bu muhteşem eserin Milletimize hayırlı olmasını dilerken bu vesileyle 18 Mart Şehitleri Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.