Atay Uslu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Politika 27.10.2021 - 23:58, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1614+ kez okundu.
 

Atay Uslu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, bir mesaj yayınlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Cumhuriyet Milletimizin Parlak Başarılarının Başında Gelir Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, bir mesaj yayınlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: "Aziz ve büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. yılını kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir. Bugün benimsediğimiz çoğulcu, demokratik yönetim anlayışı ile toplumumuzdaki bütün kesimleri bir arada, huzur içinde yaşatan; tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet ülküsü etrafında güvenle geleceğe yürüyoruz. Selçuklu' dan Osmanlı'ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti'ne devreden tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculuğumuzu, İnşallah, 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla da bir üst seviyeye çıkartacağız. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyor, Cumhuriyetimize nice güzel yıllar diliyorum… “
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, bir mesaj yayınlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Cumhuriyet Milletimizin Parlak Başarılarının Başında Gelir

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, bir mesaj yayınlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

"Aziz ve büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. yılını kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir.

Bugün benimsediğimiz çoğulcu, demokratik yönetim anlayışı ile toplumumuzdaki bütün kesimleri bir arada, huzur içinde yaşatan; tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet ülküsü etrafında güvenle geleceğe yürüyoruz.

Selçuklu' dan Osmanlı'ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti'ne devreden tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculuğumuzu, İnşallah, 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla da bir üst seviyeye çıkartacağız.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Tüm Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyor, Cumhuriyetimize nice güzel yıllar diliyorum… “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.