Atay Uslu’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Politika 18.05.2020 - 21:17, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1753+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: "19 Mayıs, işgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış günüdür. Bu milletin yeniden dirilişidir, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımdır. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla 2023 hedeflerimize ilerlerken, en büyük güvencemiz gençlerimiz. Gençlerimizin ve Milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.  Başta Gazi Mustafa Kemal  olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.'' 
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

"19 Mayıs, işgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış günüdür. Bu milletin yeniden dirilişidir, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımdır.

İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla 2023 hedeflerimize ilerlerken, en büyük güvencemiz gençlerimiz.

Gençlerimizin ve Milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.  Başta Gazi Mustafa Kemal  olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.'' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.