Atay Uslu’dan 19 Mayıs Mesajı

Politika 17.05.2019 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1885+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan 19 Mayıs Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: "Milli mücadelemizin başladığı 19 Mayıs 1919, Milletimizin adeta yeniden bir doğum günüdür.  Atatürk'ün önderliğinde 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan istiklal meşalesi, Amasya, Sivas ve Erzurum'dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  milletimiz  için çok önemli  bu günü Gençlerimize armağan etmiştir.  Gençlerimize güveniyoruz... 16 Nisan Halkoylamasında kabul edilen ve seçilme yaşını 18'e indiren Anayasa değişikliği gençlerimize verdiğimiz önem ve onlara duyduğumuz güvenin en açık göstergesidir. Bu tarihten itibaren gençler hem siyasette hem de devlet yönetiminde daha çok temsil edilecekler, daha çok söz sahibi olacaklardır.  Gençlerimizin gözlerindeki pırıltıda, gönüllerindeki sevgide, başarılarında, heyecanlarında güçlenen Türkiye'mizin, yeşeren medeniyetimizin parlak geleceğini görüyoruz.    Başta Gençlerimizin ve Milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.  Başta Gazi Mustafa Kemal  olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.'' 
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

"Milli mücadelemizin başladığı 19 Mayıs 1919, Milletimizin adeta yeniden bir doğum günüdür. 
Atatürk'ün önderliğinde 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakılan istiklal meşalesi, Amasya, Sivas ve Erzurum'dan geçerek elden ele, dilden dile tüm vatan sathına yayılmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  milletimiz  için çok önemli  bu günü Gençlerimize armağan etmiştir. 

Gençlerimize güveniyoruz...

16 Nisan Halkoylamasında kabul edilen ve seçilme yaşını 18'e indiren Anayasa değişikliği gençlerimize verdiğimiz önem ve onlara duyduğumuz güvenin en açık göstergesidir. Bu tarihten itibaren gençler hem siyasette hem de devlet yönetiminde daha çok temsil edilecekler, daha çok söz sahibi olacaklardır. 
Gençlerimizin gözlerindeki pırıltıda, gönüllerindeki sevgide, başarılarında, heyecanlarında güçlenen Türkiye'mizin, yeşeren medeniyetimizin parlak geleceğini görüyoruz. 
 
Başta Gençlerimizin ve Milletimizin, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.  Başta Gazi Mustafa Kemal  olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.'' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.