Atay Uslu’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Politika 23.07.2020 - 22:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2350+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu  "Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın ve gazetecilik insanların bilgilendirilmesi, demokrasilerin güçlendirilmesi ve gerçeklerin araştırılması gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir.  Bizleri bilgilendiren, İnsanlık, Medeniyetimiz ve Ülkemiz için çalışan basın mensuplarımıza, gazetecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, kendilerine güzellikler, başarılar diliyorum.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu  "Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın ve gazetecilik insanların bilgilendirilmesi, demokrasilerin güçlendirilmesi ve gerçeklerin araştırılması gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. 

Bizleri bilgilendiren, İnsanlık, Medeniyetimiz ve Ülkemiz için çalışan basın mensuplarımıza, gazetecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, kendilerine güzellikler, başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.